Arama sonuçları: *

1. alperenn01

Ryzen 9 5950x ve RX 5700 xt oc 256 ekran kartı uyumlu mu ?

Soru başlıkta . Merak ediyorum sadece.Darboğaz durumu var mı ? (tw yayını açılacak)
  2. alperenn01

Çözüldü✓ Ekran Kartımın Furmark Testi Sonuçları Nasıl? (fps bana az geldi)

sapphire rx 5500 xt 8 gb ekran kartım var.19 FPS alıyorum max bu değer çok düşük değilmi. @Vesemir
  3. alperenn01

Çözüldü✓ Bir bilmedimiz soruyu sorduk diye bu kadar tepkiye hic gerek yoktu forum

Ekran kartim sapphire rx5500 xt 8gb Fortnite yüksekte 100 den düşmüyor. Cs zaten malum. Bugün fulmark yapım dedim ve ilk teste 72 derece oldu ben de bunu görüp kapattım korktum biraz 9 daki kada bu sonucu vermişti sonra ben dan hızını %40 a aldim ve 10 dk daha sistem test ettim sonuçlar nasıl...
  4. alperenn01

Yardım Psu kablolarını dogru takmışmışmiyim acil yardim biraz taştı!

Sistem geldi ancak kabloyu takınca biraz taşıyor ekran kartını tam takamadimmi acaba ?
  5. alperenn01

Yardım Ekran kartinin sari kisminda soyulmalar var sorun olurmu yardımm??

Fotoları atiyorum da4 sistem sanırım ekran kartı test edilirken soyunduk sorin olurmu?
  6. alperenn01

Ekran kartı fanlarinin dönme hizlari (gaming x vs diger kartlar)

Da-4 sistem videosundaki kartın sıcaklık değerleri nasıl di ? Abdullah abi o video da fanların donme hızlarını arttırmıştı. Msi 1650 super gaming x in fanlarının hızı sapphire inki ile karşilaştirilabilir mi ?
  7. alperenn01

Sapphire pulse rx 5500xt 8gb' ın iyi ve kotu yanları ne ? Abdullah abi yardim edermisin

Kararsız kaldım yeni sistem icin
  8. alperenn01

Rx 5500xt vs gtx 1650 super hangisini almak mantikli

Hazır sistemlerde artık 1650 super li sistemler ed 580 li sistemler ve 5500 xt yazan sistem ler görüyoruz . 4500 tl hazir sistem alicam hangisi ni tercih etmeliyim (bu arada msi 1650 super gaming x hepsinden daha iyi deilmi)
  9. alperenn01

Asus gtx 1650S mi Msi gtx 1650 super gaming x mi alınmalı??

Yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum işlemci olarak 10. Nasıl i 3 yada ryzen3 3100 olucak sizce hangi kart daha iyidir msi birazdaha yakışıklı duruyor
Top Bottom