Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Ray Tracing neden gereksiz bir teknoloji?

Ray Tracing aşırı gereksiz bir teknoloji, sadece dikkatli bakmaksak göremeyeceğimiz bir kaç yansıma ve ışık ekliyor, başka hiçbir şey yok. RDR 2'de Ray Tracing yok lakin hala en iyi görünen oyunlardan birisi. Ray tracing’in oyunlar için neden gereksiz olabileceğini düşündüğüm birkaç nedeni ve...
  2. Bukr3j

AFMF çalışmıyor (display settings incompatible)

AFMF 2'den bahsetmiyorum, normal AFMF'den bahsediyorum. RDR 2'de açmaya çalışıyorum lakin hiçbir display ayarında çalışmıyor ve kısaca "display incompatible" hatası veriyor. (pencere şeklinde denemedim.)
  3. Bukr3j

FSR3 ve AFMF 2'yi kullanamıyorum.

RX 6600 ekran kartım var ve hiçbir oyunda FSR 3 ve AFMF'yi kullanamıyorum. İşlemcim R5 5500, ram 2x8.
  4. Bukr3j

Yardım Kasa güç alıyor, bütün fanlar dönüyor ama görüntü alamıyorum.

Bilgisayarımı su değdirmeden temizledim, ekran kartına fırça bile sürmedim, üflemedim bile. Kasayı toplayıp çalıştırdım baktım ekran kartının fanı dönmüyor. Farklı kablolarla güç vermeyi denedim ama gene çalışmadı. Yapabileceğim bir şey var mı yoksa servise götüreceğim. Sapphire Pulse RX6600...
  5. Bukr3j

RTX 2060 DLSS 2.4 destekliyor mu?

Sadece şuna cevap verin, RTX 2060 Dlss 2.4 destekliyor mu?
  6. Bukr3j

Driver güncellenirken hata verip driver yok oldu. (AMD)

RX 6600 kullanıyorum, 22.8.1 sürümüne güncellerken bir hata verdi ve driver'ı artık başlat menüsünden açamıyorum, bulamıyorum. Denetim masasında hala var olarak gözüküyor ama giremiyorum drivera.
  7. Bukr3j

AMD 1440x1080@144Hz nasıl yaparım?

CRU ile denedim olmadı, AMD Sowftware üzerindeki çözünürlük değiştirmeyi denedim gene olmadı. 1440x1080 144Hz oyun oynamak istiyorum. Önceki ekran kartım olan GTX 970 de sıkıntısız kullanabiliyordum aynı monitörle.
  8. Bukr3j

AMD Software "özel çözünürlük ayarları bu ekran ile uyumlu değildir" hatası

NVidia GTX 970 den RX 6600' e geçtim ve monitörüm aynı, 970 kullanırken 1440x1080 olarak özel çözünürlük yapabiliyordum ama şimdi yapamıyorum. Oyunlarda 1440x1080 çözünürlüğünde oynamak istiyorum.
  9. Bukr3j

MSI VENTUS RTX 2060 ile Sapphire Pulse RX 6600 takas edilir mi?

Takas edilir mi? Üstüne 1000TL istemeyi düşünüyorum. RTX 2060' a geçmeyeceğim, elimde fazladan 6600 var ve sıfır. Sadece RTX 2060' ı daha rahat satabilirim diye düşünüyorum.
  10. Bukr3j

RX 6600 alt tab yapınca glitchleniyor

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, oyunlarda alt tab atıp oyuna tekrardan geçince biraz glitchleniyor sonra düzeliyor. Bu sorunun kaynağı ve çözümü nedir?
  11. Bukr3j

GTX 970 4GB 2. el kaça satarım?

Ekran kartıma yük binince görüntü vermeyi kesiyor. Bundan dolayı yeni bir kart aldım ve bunu 2. elden satmak istiyorum. KAÇ TL' ye satarım? Yani, tamir masrafları ne kadar olur?
  12. Bukr3j

Görüntü vermeyi kesen ekran kartını kaça satarım? GTX 970

MSI GTX 970 4GB ekran kartım yük binince görüntü vermeyi kesiyor. Bu ekran kartının tamiri kaç TL' ye mal olur, kaç TL' ye satabilirim?
  13. Bukr3j

GTX 970 %1 güç binice bile görüntü vermiyor

Oyun oynarken aniden görüntü kesiliyordu bende OCCT testi yapmak istedim. İlk başlarda sıkıntı yoktu, bu sorun dün başladı ve dünden önce hiçbir sorun yoktu, ama ilk yaptığım testlerde neredeyse hiçbir sıkıntı çıkmadı. Yaptığım ilk testlerden OCCT 3D Standart da ekran kartının 100%' ünü...
  14. Bukr3j

GTX 970 4GB Oyun oynarken görüntü vermeyi kesiyor

Dün oyun oynamaya çalışırken 4 kere görüntü gitti, OCCT üzerinden 3D Standart testini yaptım sıkıntı çıkmadı... Ekran gitmişken bip sesleri geliyor. R5 2600 B550M-K
  15. Bukr3j

GTX 970 az bir şey yük binince pc çöküyor

Sorunun nedenini anlayamadım, şundan eminim ki ısındığından değil. 2. el almıştım 2 senedir sorunsuz kullanıyordum. Dün cs oynarken bir anda kapanmış pc. Eve geldiğimde birazcık uğraştım denedim ettim sorunun kaynağını bulamadım. R5 2600 Sharkoon 650W PSU B550M 2x8 XPG Gammid D30 3000MHz
  16. Bukr3j

RX6600 driver yüklü değilken karıncalanıyor

İki tane ekran kartım var ve duruma göre değiştiriyorum. RX6600' ü takıp çalıştırdığımda ilk başta karıncalanıyor, driverı indirdikten sonra hiçbir şeyi kalmıyor. Sorun ne olabilir? Sorun diğer ekran kartımın driver' ı değil! (Nvidia diğer kart DDU ile siliyorum.)
  17. Bukr3j

RX 6600 güç tüketmiyor!?

Yeni RX 6600 aldım, sistemime taktım ve Valorant' a girdim. Hem ekran kartını test etmek için hem de ısınmak için poligona girdim ve FPS değerlerim 0' ı görmeye başladı. MSI AfterBurner' ı açtığımda güç kullanımı max. 28W değerine çıktı.
  18. Bukr3j

RX 6600 çok fazla drop yiyorum.

Önceki sistemimde GTX 970 kullanıyordum ve RX 6600 aldım. Oyun performansına kendim bakmak için Valorant' a girdim ve oyunum 150FPS den aniden 0FPS ye düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisayara format atmadım. Sistem: -R5 2600 -B450M S2H -XPG Gammid D30 8GB 3000MHz (2x) Edit: MSI AfterBurner...
  19. Bukr3j

Sapphire RX6600 Hynix bellekli olanlar var mı?

Mining sistem için iki tane RX6600 aldım ama bellekleri Micron markası çıktı. Sapphire RX6600 modelinin Hynix markalı bellek modelleri var mı?
  20. Bukr3j

Hangi ekran kartı' nın soğutma pergormansı daha iyi?

https://www.akakce.com/arama/?q=rx+6600&c=1053&s=2 Hangi ekran kartı soğutma açısından daha iyi??? XFX Swift 210 vs Sapphire Pulse RX6600
Geri