Arama sonuçları: *

1. Requielme

Yardım Gigabyte Aourus GTX 1070 Furmak Testi

Arkadaşlar merhaba.Elimde hiç bakım yapılmamış GTX 1070 8 GB ekran kartım var.Furmak testinde 83 derecede sabit kalıyor.Bu sıcaklık normal mi bakım gerektirir mi ?
  2. Requielme

Gtx 1070 Furmak Testi

Arkadaşlar merhaba 2.pc kuruyorum sadece ufak tefek işleri yapmak için 2el 1070 buldum furmak testi istedim resimi yorumlayabilirmisiniz rica etsem
  3. Requielme

Gtx 1660 ti Bios Clocks Değeri

Arkadaşlar merhaba 2.sistem için ekran kartı alacağım.Clocks değeri düşük geldi normal mi ? 1682527778
  4. Requielme

DDU ile Eski Ekran Kartı Sürücüsünü Kaldırma

Arkadaşlar merhaba; Eski sistemimde bulunan rtx 3060 ekran kartını çıkardım yerine 6700xt takacağım.Ddu ile silme yaparken eski kart takılı iken driver silmek mi mantıklı yoksa yeni kart takılıyken mi aklıma takıldı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. Requielme

Ekran Kartı Kutu Üzerindeki Yazı

Arkadaşlar daha önceden gamegarajdan hazır sistem almıştım.Ekran kartını satmaya karar verdim.Fakat aklıma bir şey takıldı kutunun üzerinde beyaz etiketle üretim yazıyor.Kart açılmış demonte şekilde gelmişti.Acaba kart daha önceden miningte kullanılmış olabilir mi
  6. Requielme

Ryzen 5 3600 rtx 3060 darboğaz

Arkadaşlar Merhaba sistemim öncelikle şu şekilde; Msi b450m a promax Ryzen 5 3600 16 gb 3200 mhz ram gtx 3060 ekran kartı 650 watt 80 plus xigamtek psu Lggn650 1080 p monitör 27 inch Ekran kartını yeni aldım.Denemek için valorant açtım fakat takılmaktan oynayamadım.Ekran kartı driver son sürüm...
  7. Requielme

2.El 1660 super vs rx 6500xt

Arkadaşlar 2.el idarelik kart alacağım başlıkta belirttiğim gibi 2 tane aynı fiyt bandında 1660 super ve 6500xt buldum sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur görüşlerinizi rica ediyorum
  8. Requielme

Coil Whine Sesi İade

Arkadaşlar Merhaba asus dual 6700xt aldım.Pubg gireyim dedim ve ekran kartından bu ses gelmeye başladı.Masaüstünde yapmıyor.Sadece oyunlarda belli yerlerde yapıyor.Vatanbilgisayardan alınma iade süreci ile uğraşmaya değer mi
  9. Requielme

Asus 1060 6 Gb vs Msi Gaming x 1050 ti

Arkadaşlar Merhaba, 2.el ekran kartı almaya karar verdim.Sıfır fiyatları uçuk şuanda alacak durumda değilim. Sahibinden 1060 6 gb 3800 e buldum.Bunun yanında msi gaming x 1050 ti 4 gb 2750 civarında hoşuma gitti.1000 lira fazla vererek 1060 6gb alınır mı? sizce hakedermi?Yardımlarınızı bekliyorum.
  10. Requielme

Sapphire Nitro se 5700 xt ve MSI gamingx 2070 super

Arkadaşlar Sapphire Nitro + se 5700 xt ekran kartım arızalandı.tamirini yapamadılar ve para iadesi yapıldı.Simdi ekran kartım yok yeni ekrna kartı alacağım fakat iki ekran kartı arasında kaldım Sapphire den memnudum çok güzeldi fakat arizalaninca soğudum.Performans olarak hangisi önde...
  11. Requielme

Ekran kartı iade parası aldım!!

Arkadaşlar hrpsiburada dan Sapphire Nitro + Se 5700 xt almıştım arızalandı.Servisten iade kararı çıktı ve paramı iade ettiler.Simdi 4350 lira iade parası yattı.Sizce tekrardan Sapphire 5700 xt mi almaliyim yoksa rtx 2070 supermi yoksa rtx 3000 serisinin ucuz olaninimi bekliyeyim desteklerinizi...
  12. Requielme

Sapphire Nitro + 5700 xt Değerler Nasıl

Arkadaşlar sıcaklık değerlerini yorumlayabilirmisiniz
  13. Requielme

Sapphire 5700 xt Değerler

Arkadaşlar merhaba pubg mobile da neden 60fps i geçmiyor grafikleri düşürsem FPS daha çok düşüyor
Geri