Arama sonuçları: *

1. 4bdex

21.2.3 sürümü amd driver

sizce güncelliyimmi benim şuanki sürümüm 20.11.2
  2. 4bdex

Ekran kartı driver güncellemsi(amd)

Şuan kullandığım driver sürümüm 20.11.1 en son çıkan driver 20.12.1 galiba günceliyimmi sıkıntı çıkarırımı.
  3. 4bdex

Amd ekran kartı yeni driver

Ben yeni günçellemiştim ama yenisi gelmiş günceliyimmi bekliyimi güncelliyimmi
  4. 4bdex

driver nasıl silip yenisini yükleyebilirim

Kolay gelsin arkadaşlar pc aldıgımdan beri güncellemedim korktum yanlış yaparım diye Ekran Kartı :asus rx5600xt evo Driver: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-5600-series/amd-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt (Galiba bu) ddu indirmedim Nasıl bir yol izliyeceğim
  5. 4bdex

bilgisayarım kapanmadı neden olabilir

kolay gelsin konuyu yanlış seçmiş olabilim oyüzden k.b şimdi pc yi açtım sonra gs fb maçını izledikten sonra gta 5 oynadım ve pc yi uykuya aldım pc yi yatacagım için pc yi açtım ve kapata bastıkdan sonra kapanıyor yazısısı geldi ama kapanmadı bende bekledim 2 dk sonra akım korumalı prizden...
  6. 4bdex

Gta 5 değerler normalmi

Asus rx 5600xt evo ,R5 3600 görüntü ayarlarını bilmiyorum yeni başladım ayarlamadim birde 60 FPS sabit hiç düşmedi
  7. 4bdex

ekran kartı driver yükleme

bu adam dogru yapıyormu böyle yapsam sıkıntı çıkarmı
  8. 4bdex

driver güncelleme ekran kartı

rx 5600xt evo ekran kartım var bir video izledim dogrumu bilmiyorum driverım eski galiba bazı oyunlarda güncelememi istiyordu adam işaretledigim yerden indiriyordu otamatik anlayıp ekran kartını driverınıı indiriyordu yapsam sıkıntı olurmu 1599925222 kimse yazmıyor:(
  9. 4bdex

Driver güncellemesi ekran kartı

Arkadaşlar Asus rx5600xt evo ekran kartım var yanlış yazmış olabilirim da sistem 2 yi aldım oradaki ekran kartı hyper scape oyunu merak ettim ve indirdim ekran geldi girilmedi oyuna az çok anladım drivermi guncelememi istiyor ve ben bu islerden anlamıyorum bana tavsiye veren yardım edebilecek...
  10. 4bdex

onedrive ne işe yarıyor

arkaşlar pc de bu onedrive ne işe yarıyor
  11. 4bdex

PC önerisi 4000-4500tl

Arkadaşlar kuzenim pc almak istiyor 4000-4500 tl arası monitörlü güzel hazır pc önerir misiniz?
  12. 4bdex

asus evo rx 5600 xt drıver

Arkadaşlar dırıverı eskiymiş ben cok anlamıyorum bana adım adım yardımcı olabilecek varmı 1597129592 Horizon zero down oyununa girer ken bu bildirim geliyor
  13. 4bdex

Oyun girerken aldığım bildirdim

Arkadaşlar horizon zero down oyununa girerken bu geliyor nedir acaba
  14. 4bdex

PC yanıt vermiyor kapatamıyorum çözümü nedir

Arkadaşlar horizon zero down oynadim 1 saat falan sonra çıktım Google falan tıkladım uygulamalara açılmadı kapatmayı denedim tıkladım kapanmadida biraz bekledim sonra Google falan açıldı ama yanıt vermiyor diyor di yine PC yi kapatamadim en son fişi çektim noldu acaba bir kere daha kafayı...
  15. 4bdex

İtopya e fatura

Ben sistemimi aldım bana ulaştı ben itopyaya girdigim gmail adresini gmail uygulamasından giremiyorum bildigim kadarıyla gmail le e faturayı gönderiyolarmış ben e faturamı nasıl alabilrim . elimde bir kagıt var ama o dagil heralde üzerinde pc nin parçaları ve fiyatları falan yazıyor bana bir...
  16. 4bdex

İtopya gmail hesabim

Arkadaşlar ben da sistem 2 yi aldım ama itopya giriş yaparken bir gmail hesabı girdim fakat ve o gmail hesabımı gmilden giremiyorum ama itopyadan hesabıma giriş yapabiliyorum benim e fatura mi o gmail adresine göndermişler ben faturamı nasıl alabilirim
  17. 4bdex

Da sistem 2 yayın

Rahatlıkla yayın yapabilirim degilmi
  18. 4bdex

Bilgisayar acıldıgında çalışan uygulamalar

Arkadaşlar pc yi açtığımda discort,steam kendiliginden calışmaya başlıyor nasıl kapatabilirim
  19. 4bdex

Oyun önerisi

Da sistem 2 yi aldım 2 -3 tane oyun indirdim daha oyun bulamıyorum oyun tavsiye verirseniz sevinirim hikayeli olsa iyi olur
  20. 4bdex

Hikayeli oyun tavsiyesi

creckli indire bilecegim hikayeli oyun
Top Bottom