Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Ekran kartı grafikleri tam yüklemiyor

ekran kartımın modeli r 7 265 2 gb DDR 5 yüksek sistem isteyen oyunlarda böyle hatalar ile karşılaşıyorum görüntü texture lar sanki tam yüklenmiyor görüntü uzak kısımlarda karıncalı gibi işlemci ve anakart dan kaynaklı bir sorun deyil sanırım ekran kartından kaynaklanan bir problemmi
  2. M

Yardım Ekran kartları Görüntü kalitesi

Ekran kartları ile ilgili merak ettiğim bir konu var ekran kartının modeli yani kalitesi arttığı zaman görüntü kaliteside artarmı mesela 1080p bir monitörde 400 tl bir ekran kartı ile 2000tl bir ekran kartı aynı görüntü kalitesini sağlarmı görüntü netliği karıncalanma ve yansıma detayları vb...
  3. M

Yardım Görüntü bozulması

Oyunlarda görüntü bu şekilde oluyor yanı uzak mesafeler karıncalı giibi oluyor ultraya alsamda aynı oluyor grafikleri ekran görüntüsünü attım 3mb fazla dosya yüklenmediği için yarısını kırpıp attım uzaktaki çimlere bakıp ne demek istediğimi anlarsınız
  4. M

Yardım Görüntü kenarlarda görüntü kayma

Oyunlarda mouse hızlı haraket edince görüntü kayıyor gibi oluyor fotoğrafını paylaştım
  5. M

Yardım Ekran kartları neden bu kadar pahalı

4000tl indirimlerle sitem topladım ve şimdi ekran kartı alacağım neden ekran kartları bu kadar pahalı bir anlam veremedim hasız sitemlerde çok güçlü ekran kartları var sistemler güncel fiyatından 2k daha ucuza satılıyor bunun nedeni nedir ?
  6. M

r5 3600 2080ti beslermi

Bilgisayarcım ryzen 5 3600 yerine i5 9400 f almamı önerdi ilerde 2080ti aldığımda işlemcim darboğaz olmasın diye sizcede onun tavsiyesine uymalımıyım
Top Bottom