Arama sonuçları: *

1. leroxy

Ekran Kartımı Sattığım Adam Bu Kart Bozuk Diyor.

ROG STRIX RX570 8 GB ekran kartımı dolap üzerinden 3.200TL bir fiyata sattım. Dün kargoladım. Adam bugün kartı teslim aldı. Şikayetlerini ve sistem bilgisini yazıyorum. Şu anda sistemine takılı 2 tane ROG STRIX RX570 ekran kartı var. Denetim Masası'ndan yapılması gerekenleri yapmış ancak HDMI...
  2. leroxy

8500TL'ye TUF RTX 3060 OC Alınır Mı?

Kartın sahibi çalıştığım ekipten arkadaşım. 3070ti aldığı için satıyormuş 8500TL'ye bırakırım diyor sizce alınır mı? 2 ay kullanmış. Grafik işinde uğraşıyor.
  3. leroxy

3050 Hangi karta denk?

3050 ile 1660super performansı yakın mıdır? Ayrıca 3050'nin AMD tarafında rakibi kim? Teşekkürler.
  4. leroxy

Ekran Kartı Önerileriniz?

Herkese selam. Yakın zamanda editing konularına yönelmem ve bir halt bilmeden çok üst mercilerde çalışmaya başladım. Derdimi şöyle anlatayım. Ben zamanında bir hazır sistem aldım ve o zamanın kuruyla (Dolar 7.20) sistem üzerinde oynama yapabileceğim bütçeye ve alım gücüne sahiptim. Sonrasında...
  5. leroxy

RX570 8GB Ekran Kartıma UV yapmak istiyorum!

Selamlar, yaklaşık 1 senedir kullandığım ekran kartıma bir UV yapmak istiyorum. Daha önce Mining amaçlı yapmıştım ancak bu kez oyun için yapacağım. VALORANT'ta mevcut grafik ayarlarımda RePlay özelliği de açık olunca oyun esnasında güç tüketimi 130W'a kadar çıkıyor. Kartın çok zorlanmaması...
  6. leroxy

Ekran Kartımı Satmalı Mıyım?

ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC Ekran Kartına sahibim. İşlemci modelime göre biraz alt seviyede kaldığı için kartı satmayı aylardır düşünüyordum. Ancak Mining dalgası yüzünden satsam da elimde ekran kartı alacak para olmadığı için satmamıştım. Ben de ekran kartı, kasa ve anakartımı değiştirmeyi...
  7. leroxy

Radeon ReLive Görüntü Tekrarı Nasıl Kullanılır?

Şimdi dostlar bende şöyle bir olay var, Twitch'te yayın açtığımda kötü oynuyorum. Yayında veya kayıtta değilken fena da oynamıyorum. Şimdiye kadar bilmemkaç tane ace attım ama bir tanesini bile adam akıllı kaydedemedim. Ekran kartım RX 570, Nvidia'da Shadowplay olarak geçen özelliğin benzeri...
  8. leroxy

MediaMarkt'ın Yeni Reklamındaki Ekran Kartı Konulu Sahne...

8 Mart Kadınlar Günü için yapılmış olan kısa bir reklam MediaMarkt Türkiye tarafından yayınlandı. Reklamda asıl dikkat çekici kısım ise şu; Genç: Benim bilgisayarım oyunu kaldırmıyor da... Çalışan: Sana uygun bir ekran kartı ayarlayalım? Uçsun makinen. Özellikle benim ekran kartımın (RX570...
  9. leroxy

RX570 8GB Ekran Kartımı Satacağım, Yerine Ne Alabilirim?

Başta RX 5500XT Veya 1660super almayı düşünüyordum ancak ikisine de yoğun bir talep olduğundan piyasada pek kalmadı. Benim müthiş ROG STRIX RX570 8GB'ı Şu Mining Krizinde Satıp Yerine ROG STRIX GTX 1070 Almayı düşünüyorum, Ürün 3000TL Bir fiyata sahip ve Letgo'da ilan verilmiş. Linki bilerek...
  10. leroxy

Bir Üst Model İle Değişim ?!? - Garanti

Dostlar selamlar ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC Ekran kartımı şansımı denemek amacıyla ASUS Üzerinden direkt olarak Garantiye göndereceğim. Gerekçem ise Coil Whine. Talep için böyle bir metin hazırladım. Merhaba, 21.06.2020 Tarihinde ITOPYA'dan almış olduğum ekran kartımda Coil Whine sorunu...
  11. leroxy

Abdullah Abinin Duyurduğu Olay!

Kendisi giriş-orta sınıf demiş. Şimdi günümüzde orta sınıfta neler var ? RX5500XT, RX5600XT, 1660S, 2060S Günümüzde giriş sınıfta neler var ? RX570, RX580, 1650S Gibi kartlar. Yakın zamanda ekran kartımı İade yoluyla veya Normal bir şekilde satarak, üzerine de para koyarak RX5500XT Veya 1660S'e...
  12. leroxy

20.11.2 WHQL Sürümünde Yaşadığım Sorunlar !

Dün geçeyim deneyeyim dedim. Denemez olaydım. Arkadaş CS'ye bi giriyorum sıcaklık 65 derece civarı ama fanlar 2100RPM ?!? Şaka gibi ama ciddi. Fanlar aşırı hızlı dönüyor böyle ama sadece ekran kartı fanı. Ama boşta duran PC İçin bu sürüm çok iyi 👺 Sonuçta PC Boşta dururken düzgün çalışıyor (!)...
  13. leroxy

Yardım Güncellemeden Sonra FreeSync Görünmüyor

Yeni sürümü kurdum. Normalde FreeSync ayrı olarak gözükürdü ama şu an FreeSync yerine Adaptive Sync Bulunuyor. İsmi mi değişti ? çünkü info olarak freesync uyumlu çalıştığını falan söylüyor ?
  14. leroxy

AMD Radeon™ Boost - Yeni Oyunlar Eklendi !

AMD'nin bir süredir piyasada olan ve Radeon Boost olarak adlandırılan bir yazılımsal FPS hizmeti bulunuyor. Bunun olayı şu, oyunda normal bir şekilde koşarken hiç bir şey değişmezken çatışma sahnelerinde ve oyuncu kamerasını hızlıca hareket ettirdiğinde sistem kendini otomatik olarak korumaya...
  15. leroxy

[Anket] Ekran Kartı Alacak Olsanız Hangi Marka Modeli Tercih Edersiniz ?

Diyelim ki bir ekran kartı alacaksınız, Bütçe Olarak Da MAKSİMUM 6000TL Harcayabiliyorsunuz. Bu paraya bir ekran kartı alacak olsanız hangi marka ve modeli tercih edersiniz ? SAPPHIRE Ve XFX de yazacaktım ama yetmedi.
  16. leroxy

[Tartışma] RTX 3090 vs. RX6900XT

2 Ay önce NVIDIA Düzenlediği bir etkinlik ile RTX 30 Serisi kartlarını duyurmuştu. Üstelik hepimizin merak ettiği bu yeni kartlardan RTX 3080'in Aslında program boyunca sol arka tarafta görünür olduğu gerçeği bizi şaşırtmıştı. O Gün NVIDIA Yeni RTX 30 Serisi ekran kartlarını duyurmuştu. Ama...
  17. leroxy

Radeon Software 20.11.1 Sürümüne Geçilir Mi ?

20.9.1 Kullanıyorum. 20.9.2'de Bayağı bir FreeSync Sorunu yaşadım ondan 20.9.1'e geri döndüm. 20.10.1 Geldi Geçmedim. 20.11.1 Gelmiş. Sizce Geçmeli Miyim ? Sorun yaşayan varsa sorununu anlatabilir mi ?
  18. leroxy

Hayatım boyunca yaptığım en soğuk Benckmark

RX570. Şu hali bile bilgisayarın yeniden başlatılması sonrası elde ettiğim. yarın sabah saatlerinde buz gibi hava ile tekrar deneyeceğim. Hedef 69 Derece.
  19. leroxy

Kendi Kendine Geçen Coil Whine ?!?

Yaklaşık 1 ay öncesinde bir konu açmıştım. Bilgisayarımdan cızırtı geliyor gibisinden bir konuydu. Ve o sırada ekran kartından bir cızırtı geldiğini ve bu cızırtının sadece oyunlarda vb. olduğunu söylemiştim. Çok garip geliyor ama düzeldi. Konuya gelen herkesin coil whine teşhisi koyduğu o...
  20. leroxy

Bu Benchmark Sonuçları Nasıl ?

Kasa: Masanın Üstünde/Hava Akışı Bulunan Bir Konumda/Önü Arkası Açık/Ek Soğutma Yok. Soğutma: Ön/3 Fan, Arka:/1 (Egzoz) Fan Ekran Kartı: 1370MHz'e Radeon Software İle Otomatik Hız Aşırtma Yapılmış. Anlamadığım şey benim işlemci 3.9GHz olarak gelirken herhangi bir değişiklik yapmamış olmama...
Geri