Arama sonuçları: *

1. kad1RRR

İkinci El 1 Yıllık MSİ GTX 1050 Tİ Gaming X 1350 TL'ye alınır mı?

Soru başlıkta, aktif kullandığım sistemde kullanacağım. Fiyat iyi midir? Ona göre elimdeki RX 570'i satmayı düşünüyorum, talipleri var. Piyasa ortalamada 1600 civarında diye gördüm.(1050Tİ) Günümüzdeki fiyatına göre performansı orantılı diye düşünüyorum, alınabilir duruyor. Satarken de ufaktan...
  2. kad1RRR

MSI Armor RX 470 4 GB 2000 TL'ye Satılır mı?

Merhaba, elimde MSI Armor RX 470 4 GB modeli ekran kartı mevcut, kutusu var. Sizce kaç TL'ye satmalıyım? Yarın için bir müşteri buldum, ben Eskişehir'de ikamet ediyorum eleman Bursa'dan gelip alacak. 2000 TL bu kart için uygun mudur, satmalı mıyım bu fiyata? Önerilerinizi bekliyorum 🙂
  3. kad1RRR

Evga GTX 970 Vs Ortalama Bir RX 570

GTX 970'in daha güçlü bir kart olduğunu düşünüyorum. Piyasada hep dandik RX 570'ler 850-900 civarında satılıyor. Evga SSC GTX 970 modelini kutulu faturalı az kullanılmış şekilde buldum.950 TL'ye alınır mı. Bir sorun yaşar mıyım, düşüncelerinizi merak ettim.Galiba GTX 970'lerin 3.5GB Vram sorunu...
  4. kad1RRR

Orta Seviye İndirimli Ekran Kartları

Merhaba dostlar bir kaç indirim gördüm böyle bir kart arayışındaysanız yararınıza olabilir.Sizlerle paylaşmak ve haberinizin olmasını istedim. Giriş/orta segmentin kralı GTX 1650 Super...
  5. kad1RRR

İ3 530'a Ekran Kartı Önerisi

Elimizde i3 530 bulunuyor.Bu işlemciye ucuz yollu bir ekran kartı alıcaz.Bütce max 300TL.İlerleyen zamanlarda xeon x3440 takviyesi yaparız onu dert etmeyin pek.Şuan aciliyetten bu konuyu açıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom