Arama sonuçları: *

1. W

Ekran Kartını Neden Her Oyunda %100 Kullanamıyoruz?

( kenar yumusatmayı açmadıgımızı varsayıyorum) bazı oyunlar vardırya 3060 lada oynasan 4090 lada oynasan aynı fps yi alırsın. ekran kartı kullanımı belli bir yüzdeyi geçmez. örnek vermek gerekirse gta 5. ne olursa olsun oyun ekran kartımı %100 kullanmıyor ve hedefledigim fps yi alamayıp...
  2. W

Asus 3060 Ti Dual Mini, Fanlar Sürtüyor Ve Isınma Konusu

2022 12. ayda 2.el olarak sarı sitenin hizmeti üstünden almıştım kartı. ilk olarak ısınma olayını sormak istiyorum. geldiginde furmark 80-82 arası idi. fanın bir tanesi cok acık bir sekilde yalpalıyordu. biraz uyguna gelmişti ve ne de olsa garantisi var diye iade etmedim. 3 ay sonra garantiye...
  3. W

3060 Ti Dual mini sıcaklık ve fan hakkında

3060 Ti Dual mini modelini yaklasık 4 ay once 2. el aldım. Aldıgım kisi 1 ay kasa icinde kullanmadıgı zamanlar mining yaptıgını belirtmisti. O zaman FurMark testi yaptığımda 73-75 derece oluyordu 1080 hazır presette. Fakat şu an 1 dakikada FurMark'ta 80-81 derece oluyor. Ama 3-4 dakika...
  4. W

Çözüldü✓ ekran kartı degistirdikten sonra sistem aniden kapanıyor

Merhaba, R5 5600, 3060 Ti, 2x8 RAM, SSD, 500W Power sistemim bu sekilde. Eski ekran kartım olan RX570'i satmak icin FurMark testi istedi bir arkadas. Bende DDU guvenli modda baslattım NVIDIA suruculerini silip PC'yi kapattım daha sonra RX570'i taktım. İlk olarak driver kurarken aniden bir...
  5. W

Asus Garantili Ekran Kartlarında Termal Macun Degisimi

öncelikle sunu belirteyim kasamı kapagı acık bir sekilde kullanıyorum. 2023 ocakta 2. el asus dual mini 3060 ti aldım. aldıgım kisi 2022 ocakta almıs ve bana 1 ay kadar pc yi kullanmadıgı surelerde mining yaptıgını, son 3-4 aydırda kartı kullanmadıgını kutuda durdugunu belirtti. aldım furmark 74...
  6. W

3060 ti kasadan dolayımı ısınıyor?

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-new-style-2x120mm-fan-usb-3-0-midt-atx-gaming-kasa.html Asus Dual Mini 3060 Ti ekran kartım var. yaklasık 3 ay önce bi tanıdıktan 2. el olarak aldım.aldıgımda 6 aylıktı ve hala garantisi devam ediyor. ilk aldıgım gun oynadıgım her oyuna girip test ettim...
  7. W

Ekran Kartımı Nasıl Test Edebilirim?

2. el Param Güvende ile aldıgım ekran kartını FurMark(Online sonuclara gore ortalama %7 daha az bir skor aldım), benchmark (120 kötü 140 iyi olan bir cetvelde 130 aldı kart) (anakartım A320 sonuçların onunla alakası var mı bilmiyorum ama yazayım dedim) ile testini yaptım. Sıcaklık degerlerini...
  8. W

asus dual mini 3060 ti stres testinde 86 derece?

Arkadaşlar Param Güvende ile ASUS Dual mini 3060 Ti aldım şimdi testlerini yapıyordumda (benim kasa hava sir. Acısından iyi degil onde tek fan var ve yarı kapalı ön taraf). FurMark'ta stress testine soktum 8 dakika geçti. 86 derecelerdeydim(fanlar %100) sonra kapattım şimdi bir şey mişey olur...
  9. W

2. el 3060 ti alırken hangi seçenegi seçmeliyim?

arkadaslar bugun yarın bi 3060 yada 3060 ti almayı dusunuyorum 2. elde aralarında fiyat farkı cok az oldugundan 3060 ti tercih edecegim. aklım takılan sey mesela fiyatlar 5500 den baslıyor 7 bine kadar istisnasız her kart miningli 2 gundur tum ilanlara girip girip tekrar bakıyorum gozumden kacan...
  10. W

2. el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Sarı sitede 5700'e garantili Zotac 3060 Ti buldum. 1 yıl normal İncehesap garantisi, 2 yılda extended garantisi oldugunu soyledi. Param Güvende hizmeti ile almayı dusunuyorum. Sipariş etmeden once adamdan FurMark testi istedim 15 dakikalık. Başka neleri istemeliyim? Garanti bandını sordum...
  11. W

Yurt dısından ne almalıyım

Öncelikle konu icin dogru kategori bulamadım. Yanlıs Anlasılmak istemiyorum herhangi bir kibir övunme vs amacıyla asla yazmıyorum. Almanyadaki akrabam yurtdısından bana teknolojik biseyler getirebilecegini soyledi. Yaklasık 200 euro gibi bir butce ayırmıs bende 200 euro koyabiliyorum 400 euro...
  12. W

Rx 570 Ekran Kartımın Benchmark testi çok kötü çıkıyor?

(Driverlarım Güncel ve Oyun Performansım İyi) Dün bir benchmark testi yaptım tüm bileşenlerim bekledigim seviyedeydi fakat ekran kartıma(RX 570 ROG STRIX 4 GB) %23'lük bir oran verdi bu da oradaki sonuçlara göre herhalde en kötüsü benimkinin oldugunu gösteriyor. Format atıcaktım zaten bu da...
  13. W

Gtx 840m driver

Tanidigin laptopunda 840m var driver link atar mısınız bulamadimda
  14. W

Rx570 rog strix Anlık Kapanma Mavi Işık

Son 1 haftada windowsta gezinirken pc bi anda.donarak 2 kez kapandi ve ekran kartimda normalde kirmizi yanan isik mavi kirmizi yanmaya basliyor normalde oyunda sicakliktan dolayi kapanmisti ama o sorunu hallettim sagolsun yardim ettiler ama windowsta iken problem baska yerde olmali yardim...
  15. W

Rx570 rog strix

Abiler ssd mi sıfırladım daha sonra ekran kartimin driverini kurdum sitesinden rx570 rog strix model daha sonra pc kendini 2 kere kapatti bi abi sagolsun ısıya bakmami soyledi kart 90 derece görmüş kapatmis kendini daha sonra afterburner programindan fan hizini elimle ayarlayinca 60 a getirdim...
Top Bottom