Arkadaşlar,
Yarına kadar RTX2060S %25 indirimli bir şekilde satılacak. 20 - 25 Tane stok var. Elraenn sponsoru İnventus üzerinden, yayında o bıraktı linki, izleyenler görmüştür. Buyrun.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10360
Arkadaşlar ben sizler sayesinde sistem topladım, RTX2070s aldık almasına, oyunlarda RTX logosu olabiliyor. Witcher 3'te GTX logosu vardı, yeni oyunlarda RTX görüyorum az çok, ne farkı var diğerlerine göre? Ne avatajı var?
Arkadaşlar açmayacaktım böyle konu ama içimde çok kaldı. Ekran kartını takarken fark etmiş olmalıyım ama daha önceden takmadan önce kutundan çıkarıp baktığımda da var gibiydi de bilemedim. Neyse geforce rtx yazan kısmın alt tarafındaki yerin sağ tarafı fotoya göre söylüyorum. Oradan elimizle...
RTX2070s ekran kartım sıcaklık değeri üzerinde %50 olarak yazıyor fanlarını bir bakayım dedim daha önce baktığımda otradaki çalışıyordu sadece, baktım ve 3de çalışıyor ama duruyor 1 2 saniye bekliyor çalışıyor duruyor.
1596062840
İnno3d rtx2070s
Arkadaşlar ben rtx2070s li Bi sistem topladım, yaklaşık 10 10.500 arası şimdi yeni nesil falan çıkacak diyorlar ben bilmiyordum. Yanlış mı yaptık acaba xd?
1594985038
Üretim sonlacak birşeyler yazıyordu acaba yazılım güncellemesi falan da mı gelmez artik