Arama sonuçları: *

1. Z

Gpu kullanımı

Dostlar selam. LoL oynarken gpu kullanımı %30-50 arasında kullanıyor ve 30-40 FPS alıyorum. Bunun bir nedeni olabilir mi ? Bazı anlarda ise gpu %3 işlemci %70-80 arasına çıkıyor. O zaman da 3-6 FPS arasında değişiyor. Bu ekran kartı kullanımını artırmanın bir yolu yok mu ? Ya da bu FPS...
  2. Z

Laptopta 1650 ekran kartı tercih edilmeli mi

Merhaba dostlar aklıma çok takılan bir soru. 1650Tİ almak yerine 1650 alsam nasıl olur ? Ne kadar bir performans kaybederim ? Aklımda 2 ürün var...
  3. Z

1650S aldığı güncellemelerle eskir mi ?

Dostlar selam bu konu hakkında çok fazla başlık açtım farkındayım ancak çok kararsızım. 1650S rx 580 arasında 1650S kararı verdim ancak aklıma 1650S aldığı güncellemelerle yavaşlatılmaya başlar mı ? Apple'ın yaptığı gibi yani
  4. Z

Oyun odaklı sistem için 1650S mi RX580 mi

Dostlar selam bu konuda çok kafam karışık. Sıfır bir kart almayı düşünüyorum. Hangisi daha performanslı olur ? işlemci olarak 1600 AF ram kısmında 8GB 3000mhz ram düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde Ram kısmını 8+8 yapmayı düşünüyorum. Hangi kartı tercih etmeliyim ?
  5. Z

Powercolor ekran kartı alınır mı?

Dostlar selam. Yakın zamanda yeni bir PC alma hayalim var. İlk başta sistemi teknobiyotikten toplayacaktım ama devamında gamegaraja bir göz atıyım dedim. Orada ekran kartı olarak Powercolor RX 580 8G Red Dragon ekran kartını gördüm. Bu ekran kartı nasıldır. Tavsiye eder misiniz ? Bu arada...
Top Bottom