Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Çözüldü✓ Riser ile ekran kartı dik takılabilir mi?

Arkadaşlar elimde GTX 760 olan Ryzen bir sistem var linkte ki riser ile dik takarsam çalışır mı? Performans kaybının olacağını biliyorum ama oyun oynamıyorum\oynamayacağım, yani sadece internette gezinmek için YouTube'da video izleyeceğim falan. Bir sorun olur mu? Ayrıca bir sorum daha var bu...
  2. Windows 11 aşığıyım

HP DV6500 Laptopta 8400m gs ekran kartının nasıl voltajını azaltabilirim?

Merhaba arkadaşlar bu laptop ile birsürü konu açmıştım, dün itibari ile laptopu nasıl olduysa tamir ettim :D . Neyse şimdi sorum şu, bu laptopta 8400m gs ekran kartı var ve 42 ile 55 derece arası çalışıyor. Ben bu kartın ısısını nasıl düşürebilirim 30 derece civarına? Yani undervolt nasıl...
  3. Windows 11 aşığıyım

Sıcak hava makinesi ile chip lehim toplarını değiştirme?

Merhaba arkadaşlar ben bir tane sıcak hava istasyonu aldım üflemeli havya ve kalem havyası var, neyse benim merak ettiğim laptopun ekran kartı çipinin lehimlerini bga makinesi olmadan üflemeli havya ile değiştirebilirmiyim? Yani bu mümkünmü? Bu işlerden iyi anlıyorum elim yatkın. Aldığım sıcak...
  4. Windows 11 aşığıyım

1050ti küllerinden doğuyor !?

NVİDİA 1050ti ekran kartını yeniden üretecek deniyor. Bence tamamen bir saçmalık. Çünkü 1050ti şuan berbat bir ekran kartı sıfır alınmayacak bir ekran kartı. Şunu anlamıyorum neden 3000 serisini az üretip de 1050ti ekran kartını üretiyorsun? Yani demek istediğim NVİDİA resmen oyunculara 1050ti...
  5. Windows 11 aşığıyım

Ne olacak bu ekran kartı fiyatları?

Arkadaşlar merhaba ben Ryzen 5 1600 AF, Gigabyte B450M S2H V2, Corsair vengeance rgb pro 2x8 16gb 3200mhz bu parçaları aldım bir sistem topladım (Diğer parçalar elimde var imzamda yazıyor.). Bu parçalardan aşırı memnunum ekran kartı olarak eski sistemden gtx760 taktım idarelik için. Ekran kartı...
  6. Windows 11 aşığıyım

PCI-E 4.0 ile PCI-E 3.0 uyumu

PCI-E 4.0 ekran kartı olan RX5500XT linkteki anakart ile sıkıntısız çalışırmı? Link: https://www.sinerji.gen.tr/msi-b450i-gaming-plus-ac-3466mhz-oc-m2-wi-fi-am4-mini-itx-anakart-p-34430 Not: İşlemci 1600AF
Geri