Arama sonuçları: *

1. Pala

GTX 1660 Ekran Kartı Fanlar full görüntü yok

Beyler kart daha dün calisiyordu şuanda fan full seviyede görüntü yok diğer parçaların hepsi sorunsuz
  2. Pala

Yardım GTX 1660 SUPER FURMARKTA 2K 90 DERECE

Beyler 2700 GTX 1660 süper alicam arkadaş furmark videosu attı 2k da 90 dereceyi gördü , 2k olduğu için normal bir değer dedi sizce dogrumu 1725554926 Attığı furmark degerleri
  3. Pala

Ekran Kartı vızzzzz diye ses çıkarıyor

Beyler rx 580 kartım var bazı sistemlerde o kartı takınca hiç başlamıyor benim sisteme taktım görüntü geliyor ama vızz diye ses geliyor o yüzden korkuyorum acaba kısa devresi fln mı var nedir sorunu sizce
  4. Pala

Ekran Kartı Yüke Girince Görüntü Kesiyor

Beyler Elimde RX 580 KART VAR ürün masaüstünde sorunsuz ama furmarkta 1.dakikladan sonra kendisini kapatıyor , görüntü gidiyor ve fan full güücyle dönmeye başlıyor acaba tam olarak ekran kartının neresi arızalı ? chipset ? vram kapasitör vs neresi arızalı acaba psu anakart falan hepsi sorunsuz
  5. Pala

Yardım Ekran Kartı 3 SANİYE GÖRÜNTÜ VERİYOR SONRA TAMAMEN GÖRÜNTÜ GİDİYOR

arkadaşlar elinde 2 tane kart var böyle birisi rx 480 diğeri rx 580 neden böyle yapıyor mesela rx 570 takıyorum ama sorun yok ekran kartlarındamı arıza yoksa yazılımsal bi problemmi anlamadım 1701463528 @Ckribrahim 1701464690 @MuratTheFounderOfGariban
  6. Pala

Öneri GTX 1660 MSI GAMİNG Ekran karı 1800tl alınır mı

BEYLER https://www.techpowerup.com/gpu-specs/msi-gtx-1660-gaming.b6808 BU KART 1 AY MİNİNG YAPILMIŞ 1800 Alınır mı? PARAM GÜVENDE ÜCRETİYLE BİRLİKTE
  7. Pala

Ekran Karti Soğutma Bloğu Oksitlendi

Bloğu şu tuttum balkonda 1 gün Bekledi sonra bi baktım full oksitlenmis yada başka birsey olmuş bu şekilde karta taksam zarar verirmi (Rx580 nitro)
  8. Pala

Yardım GTX 980 Tİ EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ YOK FANLAR SON SESTE

Beyler az önce saticiyla buluştum ekran kartını aldım ekran kartı 2x8 pin gtx 980 ti ürün bağlantılarını sorunsuz yapıyorum ancak ürün fanlar son seste Çalışıyor klavye ışıkları falanda yanıyor ama görüntü sıfır satici psu Kablosu seçtiğini soyluyor böyle bir şey kullanmam lazimmis bu bilgi...
  9. Pala

Galaxy GTX 1660 SUPER OC modeli

Beyler sizce kaç tl ye satmalıyım piyasa fiyatı nedir yani
  10. Pala

Ekran Kartı Yeniden Başlamıyor RX 570

Beyler RX 570 4GB SAPPHİRE ITX Ekran kartım var ekran kartı bazen başlattığımda görüntü vermiyo sistem başlıyor ama görüntü yok bazen ise görüntü veriyor sorunsuz çalışıyor furmarkta maks 70 görüyor bu arada pc yeniden başlatıldığında hiç görüntü gelmor yine bunun arızası ne olabilir
  11. Pala

Yardım GTX 1080 Tİ Ekran Kartı ARIZA Siyah ekran

Beyler gtx 1080 ti ekran kartı aldım test edicem şimdilik corsair vs450 var taktım ama açılışta siyah ekranda kalıyor acaba gücümü yetmiyor psu nun tüm parçlar sorunsuz elinmde 500w 1 tanede aercool psu su var acaba bi 6 pin 500w luk psu bi 6 pinde corsaire bağlasam sonra aercoolu 2 adet bakır...
  12. Pala

Manlı P104 100 Ekran Kartı Oyun İçin alınır mı?

Beyker duyduğuma göre gtx 1080 le kapışıyormuş bir yakınım 1500tl verebileceğini söyledi bana ne diyorsunuz
  13. Pala

RX 470 MİNİNG EDİTİON Oyunlarda Sorun Çıkartırmı 600TL

Beyler 600TL RX 470 ASUS MINING EDITION ALDIM Formatta maks 72 derece görüyor satıcının dediğine göre yorgun bir kart degilmiş 1000-1200tl arasi satmayı dusunuyorum Sizce satılır mı Oyun konusunda problem çıkarırdı daha sipariş kargoya verilmedi iptal edebilirim
  14. Pala

MAKS 15K F/P EKRAN KARTI ÖNERİSİ

RYZEN 5 5600X İLE KULLANILACAM
  15. Pala

İlginç Ekran Kartı Arızası

Beyler Oyuna girince 2 saniye içerisinde donuyor ve crash veriyor amd software furmarkta bile bi değişik gösteriyor furmarkı acaba sorunu ne ekran kartının hangi bölümü arızalı 1694962863 neden fotoğrafları yükleyemiyorum
  16. Pala

Bu Ekran Kartı 4 gb mı 8gb mı Vbios

Arkadaşlar Yüksek ihtimalle yanlış vbios yüklü sistemde 4gb diyor ama ben 8gb olmasından şüpheleniyorum bilen birisi yardımcı olup vbios linkini atarsa sevinirim
  17. Pala

4GB RX 570 Arızası Tespit Güncel

BEYLER EKRAN KARTINDA SROUN VAR SON ÇARE ONA 8GBLIK VBİOS YÜKLİCEM SİZCE NE OLUR 1694728731 acaba diyorum bu 8gb mıydıda 4gb lık fan taktılar sonra bunu 4gb zannedip bios güncellediler galiba kafayı yedim
  18. Pala

Öneri GTX 1060 850TL ALINIR MI

https://www.epey.com/ekran-karti/manli-geforce-gtx-1060-6gb-twin-cooler.html MODEL BU 6 AY MİNİNG YAPILMIŞ NE DİYORSUNUZ ???
  19. Pala

Yardım Gtx 1080 EKRAN KARTI ARIZALİ

Beyler kart chipseti ısınmıyor bile arızası nedir sizce ?? Birde tamirci bilindik ucuz yapan bir site varmi Chipseti isitsammi makinesi var 1676806562 Fan bile dönmüyor
  20. Pala

GTX 1080 BİLGISAYARCI

Beylee kuzenim karri bilgisayarciya vermis sonra geri almis actik icini boyle sanki birseyler sokulmus gibi bi baksaniza orjjinalimi acaba biyle
Top Bottom