Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

Kcd2 14gb Vram kullanması normal mi?

Oyunda 14gb Gpu vram yiyiyor. İzlediğim test videolarında 9 10 GB arasiydi hep bu durum normal mi?
  2. Ozan GÜNER

9070xt undervolt sonuçları

Vram ler 2700 mhz -85mv -25 güç kullanımı ve gpu fanı %35 sabit de(1500rpm) stok haliyle aynı fps yi alıp 10 derece daha serin çalışıyor. Bu müdahale de özellikle gpu fan müdahalesin de sıkıntılı bir durum olur mu?
  3. Ozan GÜNER

9070xt değerler nasıl

6 saatlik aktif Kcd2 ultra ayarlarda pc yi kapatmadan önce çektim. Sıcaklık değerleri çok mu yüksek. 3 gün önce hava 40 dereceyken de böyleydi dün gece 23 dereceyken de aynı daha serinlemesini beklerdim.
  4. Ozan GÜNER

Ekran kartı boşta 2505 mhz normal mi ?

Arkadaşla aynı ekran kartına sahibiz ama benim ki boştaykan 2505 sabit arada bir 909 düşüp tekrar 2505'e geliyorken arkadaşta boşta 30 mhz 50 mhz değerler de dolaşıyor. Olması gereken nedir bilen yardımcı olabilir mi
  5. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Ekran kartı sıcaklığı hangi veri doğru?

Arkadaşlar 9070xt sapphire var sıcaklık değerleri 3 farklı kaynakta farklı 😂 Sapphire kendi uygulamasında 82 diyor msi ve görev yöneticisi 59 diyor. Hangisi gerçek veri nasıl öğrenirim.
  6. Ozan GÜNER

İnce hesap 9070xt nitro+

Arkadaşlar sistemi dizdim sadece ekran kartı kaldı. 9070xt almayı kesinleştirdim hepsi burada dan 9070xt pure alacaktım ama incehesap gaming gecesine nitro+ geldi. Sistemim beyaz o yüzden pure alacaktım ama şuan pure den ucuz fiyata( pure 36.6k, nitro+ 36k) nitro+ geliyor. Hepsi burada üzerinden...
  7. Ozan GÜNER

GDDR7 vs GDDR6 arasındaki fark nedir?

Rtx 5070 GDDR7 iken 9070xt GDDR6, gddr nedir ve aradaki bu fark neyi etkiler?
  8. Ozan GÜNER

9070xt'yi R5 7500f besler mi?

9070 xt ekran kartını 7500f veya 7600 besler mi dar boğaz olur mu?
  9. Ozan GÜNER

9070 XT Şuan fiyatı nasıl?

Şuan fiyatı uygun gibi geldi değerlendirilir mi?
  10. Ozan GÜNER

İkinci el bu sistem kaç paraya satılır?

Herkese iyi hafta sonları diliyorum. Aşağıda yazdığım sistemi satmayı düşünüyorum. Rica etsem anlayanlar fiyat biçebilir mi, kaça koymalıyım? SİSTEM : Ekran kartı : MSI Radeon RX 5600 XT Gaming X 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı Ram : Corsair Vengeance Pro CMW16GX4M2Z3600C18 16GB...
  11. Ozan GÜNER

5060 Ti Bu sisteme uyar mı?

Selam dostlar 2020 de aşağıda belirttiğim sistemi dizdim 5060 Ti veya 9060xt bu sisteme uyumlu olurmu sizce? Ram : Corsair Vengeance LPX Pro 2x8gb 3600mhz Kasa : COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80 PLUS 650W 3x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA İşlemci : AMD Ryzen 5 3600x Monitör : AOC 23.8" 24G2U...
  12. Ozan GÜNER

Geçerli görüntü modu 32 Bit nasıl 64 olur ?

Dostlar geçerli görüntü modun da 32 bit yazıyor bu normal mi 64 veya daha üstüne yükseltebiliyor muyuz bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim ^^ .
  13. Ozan GÜNER

Bu piksellenmenin sebebi nedir

Oyun içerisinde böyle bir piksellenme yaşanıyor siyah ekranlarda daha fazla belli oluyor ve sadece oyunlarda meydana geliyor sebebi nedir bilen var mı ?
  14. Ozan GÜNER

Oyun oynarken oluşan grafik sorunu

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar uzun zamandır olmayan ve ilk defa başıma gelen bir sorunla karşılaştım bu sorun bannerlord ve cybrpunkda meydana geliyor aşağıdaki görsel gibi oluyor denize falan baksanıza oyun full grafikde şundan 1 ay önce cam gibi görünüyordu nedenini ve çözümünü...
  15. Ozan GÜNER

Ekran kartım görünmüyor

Arkadaşlar pc radeon eror verdi ve oyunlardan attı pc yi kapatıp açtım ama ekran kartım görünmüyor şimdi böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor
  16. Ozan GÜNER

Ekran kartı kullanımı

MSI rx 5600xt gaming x 6gb 6 gb ekran kartı var neden 2562/5758 diyor Kusura bakmayın cahilim :(
  17. Ozan GÜNER

Kaç dereceyi geçince devreye giriyor

MSI RX 5600xt gaming x kaç dereceden sonra fanı çalışıyor nereden ayarlıyoruz
  18. Ozan GÜNER

İnce hesap kargo süresi

Bugün gaming gecesinden ekran kartı aldım daha ince burdan alışveriş yapan varmı İzmir'e kargom tahmini kaç güne ulaşır
  19. Ozan GÜNER

Gaming gecesi ekran kartı

Beyler biraz önce aldım ne düşünüyorsunuz iyi mi yaptım oc yok yazıyor
  20. Ozan GÜNER

1660 ti vs 5600xt

Marka belirtmedim ama genel olarak bu 2 seriden hangisini tercih etmeliyim
Geri