Arama sonuçları: *

1. kaan._sahin

Rx 5500 xt vs gtx 1660s tercih

Ekran kartımı değiştireceğim 2 tane aklımda kart var fakat seçemiyorum birisi rx 5500 xt gaming x 8gb diğeri ise gtx 1660s gaming x sizce habgisi daha iyi ve performanslı hangisini tercih etmeliyim?
  2. kaan._sahin

rx 5500 xt msı rx 570 arasındaki fark nedir?

öncelikle merhaba yeni ekran kartı almayı düşünüyorum bu ekran kartı XFX Rx 5500 xt 4gb dir şuan kullandığım ise MSI Rx 570 armor 4gb dır sence hangisi daha güçlü ani 5500 xt alınır mı ve birde kullandığım işlemci ryzen 5 1600 3.2 ghz dir dar boğaz yapar mı rx 55000 xt ye?
  3. kaan._sahin

ses (cızırtı) sorunu

herkese merhabalar benim ekran kartımda (RX 570) şöyle bir sorun var normalde hiç bir ses yok oyuna giriyorum ana menü de de sorun yok fakat oyun içine girince bir cızırtı başlıyor oyunu alt a alınca saniyesinde kesiliyor ve oyunu açınca hemen geri başlıyor cızırtı ne yapabilirim lütfen yardım edin.
  4. kaan._sahin

ekran kartı kullanımı sorunlu galiba

arkadaşlar ben daha yeni bi sistem topladım ryzen 5 1600 ve rx 570 armor lu fakat oyuna girince ekran kartım %100 kullanılmıyor ona yakın değerlerde de kullanılmıyor çoğunlukla %0 ara sıra yğkseliyor sonra geri aynı durum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen. bu görüntüyü oyun içinde...
Top Bottom