Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

Gigabyte RX9070XT Fiyatı ve PSU Uyumluluğu

Gigabyte RX9070XT aldım 33.999TL ye sizce iyi mi daha iyi fırsatlar gelir mi ? Eğer iyi derseniz 1 tane daha alacağım(Bu bir tanıdığımaydı). 5070ti almayı düşünüyordum ama buna dönebilirim. Bir de 3x8pin bu linkteki psuda bulunuyor mu ...
  2. Mustafa_

Ryzen 5 3500x en fazla hangi ekran kartı modelini destekler ?

Sorumu başlıkta belirttim ekran kartımı yükseltme gibi bir düşüncem var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. Mustafa_

Çözüldü✓ Gıgabyte 1660Super da3 sistem fps sorunu var nasıl eski drıverı yükleyebilirim ?

Da3 sistemini kullanıyorum son ekran kartı güncellemelerinde fps sorunları yaşamaya başladım cidden rahatsız ediyor drıver hatalı diye görmüştüm sanırım ama eski sürümünü nasıl kuracağımı bilmiyorum yeniden internet sitesinden yüklemem yeterli olur mu yoksa başka bir şey mi yapmalıyım yardımcı...
  4. Mustafa_

Da-3 Gtx1660S Fan noise sorunu

Önceki konum sorunu anlamaya yonelikdi 1 gün kadar uğraştık sorun fan noise imiş direkt itopya üzerinden iade talebimi oluşturmalıyim yoksa itopya sadece ekran kartını değiştirirmi? Ne gibi bi yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada sorun her iki fanda değil onada baktım fanlar...
  5. Mustafa_

Gigabyte 1660S e.k fan ile ilgili sorun

arkadaşlar da-3 sistem bugün sessizlikte ekran kartının fanından bir ses geldiğini fark ettim. Nasıl anlatırım bilmiyorum ama çalışırken fanlar ilk dönmeye başladığında ve hızını düşürdüğünde o dzzst diye sürtme sesine benzer bir ses geliyor ilk günlerde hiç böyle bir ses duymamıştım fanında...
  6. Mustafa_

Da-3 Sistemi olanlar bakın bi

Fotoğraf bıraktım ,bu kablo sığmıyor aga ustten alıyorum yetmiyor alt kanaldan veriyorum sıkışıyor anlamadım gitti kapağı kapatamıyorum .d Yapamadım gitti .d (Rezil olduk 😅)
  7. Mustafa_

E.k az önceki konunun devam sorusu 😅

az önceki konuma ek olarak 1660S aralarinda en iyisi yorumlarını aldim peki tekrardan fiyat göz önünde bulundurularak 1070ti vs 1660S ve bir soru daha 1050,1060,1070 serisi ve 1650, 1660 serisinin farki nedir en uzun süre goturucek olan hangisidir veya aralarindan en güncel olani ?
  8. Mustafa_

Ekran karti gtx10** vs gtx16**Super serisi

bilgisayar arastirmaya yeni basladim ulkenin durumuda belli o yuzden almisken idare edicek bi pc alalim diye düşünüyorum 1050ti 1060ti veya 1660S 1650S farki ne fiyatida dahil olmak uzere hangisini secmek daha mantikli olur
  9. Mustafa_

1660 Super hangi marka olmali

daha önce actigim konulardan sonra eğer bütçe arttirirsam 1660 Super f/p icin dogru bir tercih olucak gibi geldi fakat markadan markaya bile ayni ekran karti farkli performanslar verebiliyor hangi marka hangi sürüm en dogru 1660S seçimi olur tavsiyelerinizi bekliyor simdiden tesekkur ediyorum
  10. Mustafa_

rx590 mi rx5500xt mi kullanmaliyim

az once 580 icin sormuştum bu son sorum cevaplariniz icin teşekkürler simdiden Tavsiye ettiginiz ekran kartini birde hangi marka almam gerektiğini söylerseniz cok daha iyi olur
  11. Mustafa_

Rx580 mi rx5500xt mi kullanayim?

İlk kez pc topliyacagim arastirmalarim sonucunda guzel bir f/p ürünü ortaya cikarttim kendimce ama yeni gördüğüm birsey aklima takildi .Sizce Asus arez dual rx580 8gb oc ekran karti mi yoksa donanim arsivinin yeni videosunu cektigi rx5500xt ki daha iyi ? f/p icin soruyorum simdiden tşk
Geri