Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

Ekran Kartına Kompresör Tutulur Mu ?

Merhabalar sistemi temizlemek için elimde kompresör var sisteme tuttuğum gibi fanları oynatmadan ekran kartına tutarsam bir problem çıkar mı ? (ucu tabanca gibi olan kompresörlerden)
  2. Ryuga Kishatu

Kasayı temizledikten sonra ısı değerleri arttı

bu gün kasamı temizledim detaylı bir şekilde ekran kartına çok detaylı girmek istemediğimden dolayı sadece fön makinesinin soğuk moduyla ekran kartına hava uyguladım fakat bundan sonra saatlerce yüzde yüz yük altında saatlerce dursada 72 dereceyi geçmeyen kartım 75 dereceye çıkıyor yüzde yüz...
  3. Ryuga Kishatu

1660 süper loldeki fps değerleri normal mi

Ekran kartım 1660 super bütün detaylar imzada yazıyor lolde en yüksek grafiklerde 144 e sabit oynuyorum fakat bazen 110 lara düşüyor 130lara çıkıyor normal midir bu fps oynamaları ?
  4. Ryuga Kishatu

Amd Link Nvida Version Var Mı ?

Arkadaşım sapphire pulse ıtx rx570 model ekran kartına sahip ekran kartına gelen son güncellemeyi yaptıktan sonra telefonuna Amd Link diye bir program indirmiş ve bu program sayesinde telefonundan masaüstünü kontrol edebiliyormuş hatta az önce telefondan lole girip beni odaya davet etti bunun...
  5. Ryuga Kishatu

İstediğim Ekrana Nasıl Geri Döneceğim

Nvida denetim masasına girdiğimde ekranda gtx 1660 süper ve sürümü yazıyordu sonra çözünürlük değiştirme ayarlarına girdim daha sonra ilk ekrana geri dönemedim nasıl yapacağım
  6. Ryuga Kishatu

Ekran kartını doğru takmış mıyım ?

Bu gün yeni sistemim geldi ekran kartını taktım vidaladım 6 pinlik güç girişine ekran kartımı taktım fakat görseldeki gibi 6 pin boş kaldi o 6 pin sonradan update falan ederiz diye mi konuldu ekran kartından da görseldeki gibi beyaz bi ışık geliyor.
  7. Ryuga Kishatu

Gtx 1660 super driver güncellenmeli mi ?

Modart PC MA-1 Sistem aldım yarın elimde olacak inşallah bilgisayar geldikten sonra ekran kartına yeni bir driver kurulumu gerekli midir ?
  8. Ryuga Kishatu

700-800 tl ekran kartı tavsiyesi

İşlemci amd fx 4100 psu 400 w ikinci el işine girmek istemiyorum bu fiyat bandınd en iyi hangi ekran kartını tercih edebilirim
  9. Ryuga Kishatu

Rx 5600xt kutudan 14 gpbs mi çıkıyor ?

https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-amd-rx-5600-xt-6gb-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti-11296-01-20g-p-HBV00000SM1W2?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-all-products&gclid=Cj0KCQjwgo_5BRDuARIsADDEntQ25Odve7RmqRXcrGIrz4ntyTFAi0BTLFadTyzaISV8s96YMD25f6AaAtvbEALw_wcB bu kartı...
  10. Ryuga Kishatu

DA 2 Sistem İçindeki Ekran Kartı

Merhaba DA 2 sistem aldığımız zaman içersindeki ekran kartı bize 12 gbps olarak mı geliyor 14 gbps olarak mı ayrıca 12 olarak geliyorsa 14 e yükseltmek için ne yapmalıyız ?
  11. Ryuga Kishatu

Sapphire RX 5600xt Vs Xfx Thic 3 Ultra Rx5600xt

Biri 3 fanlı biri 2 fanlı gaming gecesi özel xfx sapphire fiyatına düşmüş sizce https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-5600-xt-thicc-iii-ultra-gaming-ekran-karti-rx-56xt6tb48-fiyati-45786/?gclid=CjwKCAjwmMX4BRAAEiwA-zM4Jvh1Ts5K0_Q15kaFsG2oUE3R6lwh3axBbXoB9KniDu1v3ULCsOl-vhoCdrAQAvD_BwE bu...
  12. Ryuga Kishatu

Gigabyte Vs Sapphire RX5600XT

Beyler sizce gigabyte rx 5600xt mi almalıyım yoksa sapphire mi hangisi daha iyidir performans farkı olur mu hangisi soğutmada iyi ?
Geri