Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

Yardım Ekran Kartım Yandı, Yeni Ekran Kartı Tavsiyesi?

Arkadaşlar, sistem özelliklerim aşağıdaki gibi. 3060ti kullanıyordum fakat bugün ekran kartı yandı. Yeni ekran kartı alacağım, ne önerirsiniz? Şu ikisini gördüm ama bunların kronik sorunu var mı, hiç bilmiyorum...
  2. Fevkelade1i

Yeni Ekran Kartı Aldım, Ne Yapmalıyım? (PNY RTX 3060ti)

Arkadaşlar, yeni kart aldım ve sisteme taktım ama hangi uygulamalarını kurmam gerektiğine dâir hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek var mı? Nvdia'nın sayfasında uygulama için 3060 ekran kartı gözükmüyor. 3070 ve 3080 modelleri görülüyor. PNY'nin kartı kontrol edebilmemi sağlayacağı uygulaması...
  3. Fevkelade1i

Ryzen 5 3600 İçin En Uygun Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar, sistemdeki ekran kartım OEM RX 460 modeli. Bunu yenilemek istiyorum ve almışken uzun vadede kullanabileceğim bir kart olsun istiyorum. Fakat ne alacağıma karar veremedim; 2060 ile 3060ti arasında gidip geliyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600. Bu işlemci ile 3060ti kullanırsam, 1080p...
  4. Fevkelade1i

Bu Monitöre Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Geçen sene İntel'den AMD'ye geçerek sistemi yeniledim. Bu sene monitörü de yeniledim. Geriye sadece ekran kartı kaldı. Ekran kartları hakkında da pek bilgi sahibi değilim fakat RTX 2060 ve 5700 XT arasında kaldım. Sistemi de buraya yazayım, uygun bir kart önerirseniz sevinirim. Bütçem 4.000₺...
  5. Fevkelade1i

Sisteme Uygun Ekran Kartı Önerisi

Geçen sene, kış indirimlerinde sistemi yeniledim. Sistemi nihâyete erdirmem için; ekran kartı ve monitör kaldı geriye. Onları da bu seneki indirimlerde yenilemeyi düşünüyorum. Fakat şu sisteme uygun ne almalıyım, hiçbir fikrim yok. O kadar karmaşık geliyor ki ekran kartı dünyası... Neyse...
Geri