Arama sonuçları: *

1. Diyonel

Facebooktan Ekran Kartı Almak

Beyler şimdi bir tane adam buldum ucuzdan ekran kartı satıyor bu kartı nasıl güvenli bir yolla alabilirim.
  2. Diyonel

3060 12gb için iyi mi değerler

2. el kart bakıyordum bana bu değerleri attı bide siz bakın değerler iyi mi ?
  3. Diyonel

hala 1080 ti alınır mı

arkadaşlar 4k ya 1080ti buldum almayı düşünüyorum hata eder miyim ? 3060la eş değer performans veriyor
  4. Diyonel

rtx 3060 mantıklı mı

arkadaşlar ekran kartı bakıyorum 5.5k ya 3060 değer mi yoksa hakketiği daha aşağımıdır
  5. Diyonel

test sonuçlarım idare eder mi

iyi günler bayadır kullanıyorum kartı fanı bozulmuştu fanını değiştirdim termal macunlar artık işlevini bitirdi onları yeniledim fakat kullandığım macun çok dandikmiş bu sonuçlar idare eder mi? k
  6. Diyonel

ekran kartımı upgradelemek istiyorum

merhaba beyler r5 1600 af işlemcim ve rx580 ekran kartım var ekran kartımı yükseltmek istiyorum elimde net bir bütçe yok sadece fikir alıp ona göre para koymayı planlıyorum aklımda 2. el rx6600 var darboğaz yapsada değeceğini düşünüyorum fikirleriniz
  7. Diyonel

RX580 8GB satılmalı mı

Elimde RX580 8GB var şuan ki piyasanın durumuna göre satmalı mıyım üstüne daha iyi bir şey alabilir miyim ?
  8. Diyonel

RX 580 8GB GİGABYTE

Arkadaşlar elimde RX580 8GB ekran kartı var aktif olarak kullanıyorum sizce satmalı mıyım satarsam ne alırım ne alamam ? yardım olursanız sevinirim Ek: Kutusu var Garantisi Yok
  9. Diyonel

Rx 580 8gb kartım var satmalımıyım ?

Arkadaşlar elimde RX580 8GB GİGABYTE OC var satmalı mıyım? kaça satarım ?
  10. Diyonel

Ekran Kartı Fanı Biri Kontrol Ediliyor Biri Durmadan çok hızlı dönüyor

Arkadaşlar rx 580 8g ekran kartım var ve bir fanı durmuyor çok hızlı dönüyor hiçbir türlü kontrol edemiyorum fakat diğeri kontrol edilebiliyor ekran kartının sıcaklığı da 23 ne yapacağım ben ?
  11. Diyonel

RX 580 Fan Yamuk Dönüyor

Arkadaşlar Merhaba rx 580 kartım 75 fan hızının üstünde bir fanı yamuk dönmeye başlıyor bir aşağı bir yukarı dönüp sanki bir şeye sürtüyormuş gibi ses çıkarıyor yeni bir fan almaktan başka çare var mıdır ?
  12. Diyonel

Ekran Kartı Satıp Ekran Kartı + Monitör almak

Arkadaşlar merhaba elimde rx580 8g var ve 4.5k ya satmaya karar verdim şimdi amacım monitör ve ekran kartı almak. https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-27-rm-165-led-165hz-freesync-technology-curved-oyuncu-monitoru.html Almayı düşündüğüm monitör üstüne 2k falan kalıyor ben bunu 3k yapsam kriz...
  13. Diyonel

5.000 TL Bütçe ile Kriz Bitince Hangi Ekran Kartı Alınabilir

Konu başlıktaki gibi Elimde RX 580 8GB var bunu 4.5k 5k civarlarında satacağım (öyle düşünüyorum teklifi var) ve kriz bittikten sonra iyi bir ekran kartı olarak ne alabilirim ??
  14. Diyonel

RX 580 8GB Kaça Satılmalı ?

Arkadaşlar, dün burada baya konuşuldu. RX 580'i 6 binden koy dedi çoğu kişi fakat insanların verdiği en fazla tutar 4.5k oldu satmalı mıyım bu fiyata ? Birde sizce eth artar mı? Artarsa kartın fiyatı da artar beklemeli miyim sizce ?
  15. Diyonel

4 bin Tl ye ekran kartı olarak ne alabilirim

Arkdaşlar elinde rx580 8gb var satarsam elime 4.000 tl geçiyor bu 4k ile iyi bir ekran kartı alabilir miyim ?
  16. Diyonel

Rx 580 8GB Ekran Kartım Satmalı mıyım?

Arkdaşlar başlıktaki gibi satmalıyım ben kartı 1000 TL'ye almıştım şuan baya pahalı ne yapmalıyım sizce ?
Top Bottom