iyi günler bayadır kullanıyorum kartı fanı bozulmuştu fanını değiştirdim termal macunlar artık işlevini bitirdi onları yeniledim fakat kullandığım macun çok dandikmiş bu sonuçlar idare eder mi?
k
merhaba beyler r5 1600 af işlemcim ve rx580 ekran kartım var ekran kartımı yükseltmek istiyorum elimde net bir bütçe yok sadece fikir alıp ona göre para koymayı planlıyorum aklımda 2. el rx6600 var darboğaz yapsada değeceğini düşünüyorum fikirleriniz
Arkadaşlar elimde RX580 8GB ekran kartı var aktif olarak kullanıyorum sizce satmalı mıyım satarsam ne alırım ne alamam ? yardım olursanız sevinirim
Ek: Kutusu var Garantisi Yok
Arkadaşlar rx 580 8g ekran kartım var ve bir fanı durmuyor çok hızlı dönüyor hiçbir türlü kontrol edemiyorum fakat diğeri kontrol edilebiliyor ekran kartının sıcaklığı da 23 ne yapacağım ben ?
Arkadaşlar Merhaba rx 580 kartım 75 fan hızının üstünde bir fanı yamuk dönmeye başlıyor bir aşağı bir yukarı dönüp sanki bir şeye sürtüyormuş gibi ses çıkarıyor yeni bir fan almaktan başka çare var mıdır ?
Arkadaşlar merhaba elimde rx580 8g var ve 4.5k ya satmaya karar verdim şimdi amacım monitör ve ekran kartı almak.
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-27-rm-165-led-165hz-freesync-technology-curved-oyuncu-monitoru.html
Almayı düşündüğüm monitör üstüne 2k falan kalıyor ben bunu 3k yapsam kriz...
Konu başlıktaki gibi Elimde RX 580 8GB var bunu 4.5k 5k civarlarında satacağım (öyle düşünüyorum teklifi var) ve kriz bittikten sonra iyi bir ekran kartı olarak ne alabilirim ??
Arkadaşlar, dün burada baya konuşuldu. RX 580'i 6 binden koy dedi çoğu kişi fakat insanların verdiği en fazla tutar 4.5k oldu satmalı mıyım bu fiyata ? Birde sizce eth artar mı? Artarsa kartın fiyatı da artar beklemeli miyim sizce ?