Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Yardım Gigabyte aero 4070 super kullanıcıların fikirleri

Arkadaşlar bu ekran kartını aldım ama ısınma sorunu hala var mıdır kasa h9 flow olacak 7x fan ile kullanılacak eski gigabyte lar gibi sıkıntılı olur mu yoksa açmadan direk iade mi etmeliyim. Not:Beyaz sistem için bunu tercih ettim malum pek beyaz bulunmuyor
  2. MovesLikeJaggeR

Yardım Gigabyte Aero 4070super alınır mı ?

İncehesapta şuan da 26k arkadaşlar beyaz sisteme geçiyorum ve 7800x3d işlemcim var buna 4070 süper almayı düşünüyorum bu fiyat bandında iyi midir soğutması nasıl olur kasa olarak nzxt h9 flow alacağım. Vatanda msi gaming x vardı 27k ama slim model olduğu için istemiyorum. Özellikle beyaz...
  3. MovesLikeJaggeR

Öneri DA V4.5 için max nvidia kartı 1080p

Arkadaşlar başlıkta da apu sistem kullanıyorum acelem yoktu eski bir 1050li li sistemim var onu satıp üstüne ekleyip alacaktım fakat son asgari ücretten sonra daha kötü olacak öngörüsüyle taksitle bir tane ekran kartı alıp yavaş yavaş ödeyeyim diyorum bu yüzden sadece nvidia tarafından bu...
  4. MovesLikeJaggeR

Öneri DA V4.5 için ekran kartı

Bu apu sistem de kullanabileceğimiz max ekran kartı ne olur arkadaşlar hazır fiyatlar düşüyorsan güzel bir indirim ile kart almak istiyorum max hangi kartı kullanabiliriz acaba ?
  5. MovesLikeJaggeR

Öneri i5 11400 için max ekran kartı nedir?

Bayağıdır bu işlemciyi takip ediyorum gt 730 gibi beni bir müddet idare edecek dahili kart var ve şuan 2.5k civarına kadar tekrar indi almaya değer mi yoksa biraz daha düşer mi ?Hiç sanmıyorum ama.Neyse bu işlemci ile max hangi ekran kartını kullanabiliriz kullanan veya bilgisi olanlar...
  6. MovesLikeJaggeR

Öneri 3060ti ve 3070 lhr versiyon mining

Yurtdışından 15k civarı 3070 lhr verdiyon almak mantıklı mı veya 13.5-14k ya 3060ti aralarında 1k varken 3070 daha mantıklı geldi 2si de lhr versiyon ve bu lhrli 3070 masraf hariç günlük ne kadar bırakır
Top Bottom