Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

RTX 5070 Çıktı aldığım 4070 Super'i iade etsemmi ?

Arkadaşlar selamlar, Daha 2 gün önce Asus Dual RTX 4070 Super ekran kartını satın aldım ve haberlerde Jensen'in 5070'i 550 dolar (30-35k) fiyatında olması bekleniyormuş sizce 4070'i iade edip 5070'i beklesemmi ? 4070 Super 3090 gücünde 4070 Super Daha Ucuz 5070'de 4090 gücünde ve daha ucuz...
  2. M.Barisk

Asus Dual RTX 4070 vs İnno3d 2x ?

Arkadaşlar Asus 700TL fiyat farkı ile daha pahalı hangisinin soğutması daha iyidir ve sessizdir görselleri koyuyorum. ben soğutması iyi ve çift fanlı bir RTX 4070 Super modeli arıyorum, bu 2 marka dışından bildiğiniz ve 30k fiyat bandında ise benimle paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar. Kasam...
  3. M.Barisk

4070 Super Ekran kartını 550W Psu besleyebilir mi ?

Arkadaşlar selamlar şu anda sistemimde RX 6700XT var RTX 4070 super'e upgrade etmek istiyorum 1080p de çok darboğaz olur mu işlemci almak istemiyorum ama alacaksam'da ne almalıyım AM4 mimarisinde kalmak istiyorum psu'mu yakın zamanda'da upgrade etmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum...
  4. M.Barisk

9000 TL Karşılığında Rtx 3070 alınır mı ?

sorum başlıktadır geçerli olarak rx 6700xt ekran kartına sahibim nvidia ya geçmek için satıyorum önerilerinize açığım 550w güç kaynağım var.
  5. M.Barisk

Rtx 3060 rx 6700xt ile takas edilir mi ?

Çok nadir youtube’a video yüklüyorum yayında açabilirim ama nadir onun dışında oyun oynuyorum sizce rtx 3060 ı takas etmelimiyim ? Alacağım model Sapphire rx 6700xt pulse Vereceğim model zotac twin edge işlemcim ryzen 3 3100 ryzen 5 5600’e upgrade edeceğim. Psu nun markası msi a550bn 550w 80+...
  6. M.Barisk

2022’de sizce RTX 3060 nasıl bir kart ?

Sizce bu kart güzel bir işlemciyle kombo yapıldığında kaç yıl götürür 1440p de veya 1080 çoğu forumda kartın 1080p ultra 144hz bi kart olduğu varsayıldı Sizin fikirleriniz neler
  7. M.Barisk

GPU Riser önerebilir misiniz? ?

mining için kullanmayacağım sata yuvası ekran kartının altında kalıyor kaliteli sorun yaşamayacağım bir riser almak istiyordum piyasayı bilmiyorum 350-400TL bütçem var yardımcı olursanız sevinirim
  8. M.Barisk

ilk defa nvidia kart kullanıyorum bir sorum olacaktı

arkadaşlar selamlar daha dün zotac rtx 3060 twin edge aldım ve sistemime taktım oyun oynarken kaç derecelere çıkıyor diye merak ettim msi afterburner'dan izlemeye başladım kart DSR 1440p 144hz de yükte iken 75 dereceyi gördüm bu iyi fakat ekran kartının fanları %70 de çalışıyordu bu sorun...
  9. M.Barisk

Çözüldü✓ Ryzen 3 3100 Rtx 3060 ile darboğaz yaparmı ?

herkese merhaba birkaç ay çalışıp rx 570'den rtx 3060'a geçiş yapmak istiyorum darboğaz olurmu olursada çok fazla sorun olur mu oc yapamam zaten stok soğutucum var birde psu'um msi mag a550bn 550w bu güç kaynağı rtx 3060'ı besleyebilir mi ?
  10. M.Barisk

Yardım Ekran kartı ile sata kablosu arasındaki uzaklık yeterli mi ?

Arkadaşlar selamlar bi sorum olucaktı ekran kartım ile sata kablosu arasındaki fark sizce yeterlimi bu şekilde sata kablosu Çok az da olsa ekran kartını yukarı doğru ittiriyor diyebilirim ekran kartım çalışırken ısınınca fanları hızlı bir şekilde döndürürse kabloya çarpabilir mi bu kısaca bu...
  11. M.Barisk

Rx 570 Ekran Kartından 6500XT'ye geçmek mantıklı olur mu ?

sorum başlıktadır elimdekini satıp birazda para koyup alsam mantıklı olur mu ?
  12. M.Barisk

Ekran Kartına Sistem Raminden Takviye Yapabilirmiyim ?

Yaparsam Performans Artışı Olur mu ? güvenlimidir ? sistem kararsızlığa uğrayabilirmi ?
  13. M.Barisk

Yardım Bu Ses Coil Whine'mıdır endişelenmelimiyim

Ses RDR2 oynarken ortaya çıkıyo biraz endişelendim ne yapmalıyım satıcı ile iletişime geçmelimiyim ? geçen yıl temmuz ayında almıştım https://drive.google.com/file/d/1QPHgrCHhRvCbnt0eiVlram8zFVbHg98j/view?usp=sharing
  14. M.Barisk

Ekran kartım ile ilgili bir sorum olucaktı bakarmısınız

geçen yıl temmuz ayında aldığım rx 570 armor 4gb oc ekran kartı yüksek grafikli işlem/oyun açınca olması gerekenden biraz kuvvetli Coil whine'ın oluşmasına sebep oluyor satıcıya durumu anlatsam değişim yaparmı ?
  15. M.Barisk

Rx 570 Stabil Ayarlar İle UV Nasıl Yapabilirim

Arkadaşlar selamar ekran kartımın biraz ısındığını düşünüyorum geçen sefer bir konu açmıştım 144hz tazeleme hızında ekran kartı boşta sabit 54-55 derecelerde kalıyor stabil ayar bilen varmı rx 570 için Kullandığım Model : Msi Armor Rx 570 4gb oc
  16. M.Barisk

Yardım Ekran Kartının Bios'unu Güncellemek 144hz'de Takılı Kalan Saat Hızı Sorununu Çözermi ?

Arkadaşlar Selamlar Amd'nin çözmediği veya çözemediği bir sorunu muhtemelen herkes yaşıyor 144hz bir monitör kullanıyorsanız ve ekran kartınız amd üretimi ise 144hz tazeleme hızına sahip bir monitörde nedense ekran kartı sapıtıyor Vram Saat hızını en yükseğe doğru çekiyor 120hz de bu olay...
  17. M.Barisk

Yardım Rx 570 Ekran Kartı Boşta iken yüksek frekanslarda çalışması

ne yapmamı önerirsiniz yardım ederseniz çok sevinirim
  18. M.Barisk

Yeni Monitör Aldım Fakat Ekran Kartım Isınmaya Başladı

arkadaşlar monitörü 144hz e alınca ekran kartı 20w güç tüketiyor ve boşta 55 derece oluyor endişelenmelimiyim ? eski monitörümde boşta 30-40 derecelerdeydi ve sadece 8w güç tüketiyordu ekran kartının soğutmasında bir problem yok daha yeni ve ekran kartı hava alabilecek şekilde yerleştirildi
  19. M.Barisk

Ekran Karıncalanmasını Nasıl Düzeltebilirim

Arkadaşlar Selamlar Rx 570 Armor oc ekran kartına sahibim csgo oynarken ekranım karıncalanıyo (Full Ekran) karıncalanınca masaüstüne dönüyorum oyunu tekrar açıyorum düzeliyor pek sık değil fakat sadece csgo da olduğunu söyleyebilirim pubg dying light, rainbow six siege gibi oyunlarda bu sorunu...
  20. M.Barisk

Yardım Monitörden Görüntü Alamama

Arkadaşlar selamlar Yarım saat önce elektronikçiden kaliteli bi hdmi kablosu almıştım ekran kartının hdmı yuvası düzgün çalışıyormu diye tv ye bağladım her şey güzel çalıştı fakat kendi monitörüme bağladıktan sonra görüntü alamamaya başladım bios falan geliyo fakat windowsa geçerken monitör...
Geri