Arama sonuçları: *

1. Kayrae

GeForce Experience Ekran Kartına Otomatik Ayar

Merhaba, böyle bir özellik varmış yeni keşfettim kullananlar deneyimlerini yazarsa sevinirim (:
  2. Kayrae

RTX 2060 İle Mining Yapımı

Merhabalar, RTX 2060 Kartım ile milyoner olacağım (!) ama sonuçları ne olur ya da yapabilir miyim bilmiyorum Aklıma takılan sorular: Mining açıkken PCde bir şeyler yapabilir miyim? Miningi istediğim zaman kapatıp açabilir miyim? Ekran kartım yanabilir mi? Satması zor mu? önerdiğiniz site var mı...
  3. Kayrae

YENİ NVİDİA DRİVER ÇIKTI

Merhaba, yeni driver çıktı (: hemen kullanıp bildiriyorum size
  4. Kayrae

Hangi (Nvidia RTX 2060) Sürümü Kullanmalıyım?

Merhaba, 5dk önce Nvidia son driver sürümünü kaldırdım sebebi ise minecraftta RTX açtığımda 2-3Dk içerisinde siyah ekran oluyrdu ama oyun çökmüyor sadece siyah ekran oluyordu RTXi kapatınca geri düzeliyordu driver değiştir dediler bende kaldırdım. Hangi sürümü kurmalıyım?
  5. Kayrae

3060 Almak İçin 2060 Ekran Kartımı Satmalı mıyım?

Merhaba, soru başlıkta. Aşırı kararsızım fiyat ne olur? Ne zaman çıkar ? şimdiki ekran kartımı ne zaman satmalıyım? ne kadara satmalıyım? ): yardımlarınızı bekliyorum
  6. Kayrae

Ekran Kartım Boşta Neden Böyle Çalısıyor

Merhaba, soru başlıkta ):
  7. Kayrae

Ekran Kartı Driver..

Merhaba, arkadaşım driver güncelleyek fakat hangi siteden güncelleyecek bilmiyoruz normal Nvidia sitesinden sanırım ?
  8. Kayrae

RTX 2060 Driver ''456.55''

Merhaba, 456.55 sürümü çıkmış, sorunları var mı?
  9. Kayrae

Ekran Kartımdan Değişik Bir Ses Geliyor

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi garip bir ses daha önce böyle bir konu açmıştım fakat öncekinde psudan geliyor sandım. Dikkatli dinledğimde ekran akrtı olduğunu anladım ve biraz aştırdım windforce modelinde oluyor bu sorun youtube videosu var linki bırakıyorum Ekran Kartım RTX 2060 WİNDFORCE...
  10. Kayrae

GİGABYTE RTX 2060 ALDIM YANLIŞMI YAPTIM ?

Herkes gigabyte dışında RTX 2060 öneriyor ): ben Gigabyte aldım diğer markalara göre kaç derece daha fazla ısınır ya da kaç fps daha fazla verir tam terside olabilir daha fazla verirmi acaaba :D
  11. Kayrae

RTX 3060 TAHMİNİ FİYAT

Başlıkta gördüğünüz gibi
  12. Kayrae

RTX 2060 WİNDFORCE VS RTX 2060

Başlıkta Gördüğünüz gibi arasındaki fark ne ? (başka kart önermeyin sadece karşılaştırma)
  13. Kayrae

RTX 2060 VS 5600XT

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi RTX 2060 VS 5600XT (BEN 2060 ALDIM BU ÖNERİ İÇİN AÇILMIŞ BİR KONU DEĞİLDİR SADECE TARTIŞMAK İÇİNDİR)
  14. Kayrae

RTX 2060 WİNDFORCE NEDİR

başlıkta gördüğünüz gibi (:
  15. Kayrae

En ucuz ve en iyi Rtx 2060 markası

Başlıkta gördüğünüz gibi bugün rtx 2060 sipariş edeceğim rica etsem benim için bulurmusunuz ben itopyafa gigabyte 2060 2800TL civarı gördüm
  16. Kayrae

1660 SUPER VS RTX 2060

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi iki ekran kartı arasında kararsızım daha çabuk almak istiyorum bu yüzden 1660S ile 2060 karşılaştırmak istedim sizce beklemelimiyim yoksa 1660S almalıyım? Sistem Corsair VENGEANCE LPX 3000mhz 8Gb 2x Ryzen 3600X B450M-S2H Corsair spec delta 650W Adata Sowrdfish...
  17. Kayrae

Asus ROG-STRIX-RXVEGA64-O8G-GAMING AMD Radeontı

beyler incehespta bunu gördüm 2060vs atarsa hangisi alır
  18. Kayrae

Ekran Kartı Karşılaştırması

Merhaba, yakın zamanda RTX 2060 alacaktım fakat fiyatlar pırrr uçtu gözüme 1660 S çarptı sizin fikriniz nedir 2060 yerine ne almalıyım ya da para bikritirip alıyımım 2060mı? ya da başka önereceğiniz ekran akrtı var mı? Bütçe Max 2700 Sistem 3600 B450M-S2H CORSAİR VENGEANCE LPX 3000MHZ 8GB 2X...
  19. Kayrae

2000TL-3000TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Merhaba, bugün sizden 2000TL-3000TL Ekran kartı önerisi alıyorum. videomu beğendiyseniz like atmayı unutmayın :D
  20. Kayrae

Çözüldü✓ EN İYİ 1660 S MARKASI

En iyi 1660 S markası nedir ? yakın zamanda RTX 2060 alacaktım fakat 1660 S almaya karar verdim nedeni hem daha ucuz hemde Fps değerleri yakın. Sizden ricam Piyasadaki en iyi 1660 S markasını önermeniz tabii pahalı olmasına gerek yok :D 2200Tl civarı olursa sevinirim benim bulduklarım...
Top Bottom