Arama sonuçları: *

1. YigitElcin

XFX RX6600 9500TLye alınır mı?

XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 İncehesapta 9.5kya düşmüş alınır mı?
  2. YigitElcin

Ekran Kartını satacağım fakat Hazır Sistem faturası sorun çıkartır mı?

Ekran Kartımı ve Kasanın diğer bütün parçalarını ayrı ayrı satacağım Hazır Sistem olduğu için faturayıda ayrı veremiyorum iki kişiye aynı faturayı versem sıkıntı çıkar mı?
  3. YigitElcin

Ekran Kartımı satmalı mıyım?

ASUS TUF 3 5700XT EVO Ekran Kartım var 15.000TL teklif geldi tam piyasayı bilmiyorum fakat bana iyi gibi geldi satmalımıyım?
  4. YigitElcin

Hazır Sistemdeki ekran kartı için ayrı fatura çıkartılır mı?

Ekran kartımı satıp yakında stoklara gelince 3060 Ti almayı düşünüyordum fakat fatura hazır sisteme yazılı ekran kartı için ayrı fatura çıkartma imkanı var mı veya aldığım yer olan itopyayamı danışmalıyım?
  5. YigitElcin

Palit RTX 3060 Ti DUAL modeli alınır mı?

En ucuz model sanırım linkteki sizce nasıldır, alınır mı? Palit RTX3060Ti DUAL 8GB 256Bit GDDR6 | Game Garaj
  6. YigitElcin

5 3600X 3060 Ti ile 1080Pde darboğaz yapar mı?

1920x1080 monitörüm var 5 3600X ile darboğaz yapar mı?
  7. YigitElcin

Ekran Kartı sıcaklığı hakkında hangisi doğru?

Valorant arkada açıkken Microsoft Edgede geziniyorum Görev Yöneticisinde 81, MSI Afterburnerde kartın derecesi 65 diye gözüküyor hangisi doğru?
  8. YigitElcin

GPUyu nasıl çıkartabilirim?

Vidaları söktüm fakat çıkmıyor zarar vermekte istemiyorum pahalı olduğu için nasıl çıkartırım? 5700 XT TUF B450 PRO
  9. YigitElcin

Boşta sıcaklık normal mi? (rx 5700 xt)

Ekran kartı sıcaklığım boştayken böyle valorant ve gtaya girdiğimdede 55-60 derece bir şey değişmiyor fakat anlıyamadığım neden boştayken sıcaklıklar böyle nasıl düzeltebilirim?
  10. YigitElcin

Yardım Ekran kartı sürücüsü çöktü (5700 XT)

Valorant oynarken aniden "Ekran kartı sürücüsü çöktü. Ekran kartının güncel sürümde olduğundan emin ol." Diye yazı çıktı bilgisayar maksimum 10 günlük sorun nedir? GPU : RX 5700 XT
  11. YigitElcin

Asus TUF 3 Radeon RX 5700 XT Evo alınır mı?

https://www.itopya.com/asus-tuf-3-radeon-rx-5700-xt-oc-evo-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ Hazır kasa alıcağım içinde ekran kartı olarak linkteki Asus RX 5700 XT Evo var ısınma problemi var mı veya her hangi bi sıkıntı çıkar mı?
Top Bottom