Arama sonuçları: *

1. Eviles61

Çözüldü✓ Bilgisayar oc sonrası açılmıyor

Arkadaşlar lütfen yardım edin gigabyte b450 s2h anakartında amd oc yaparken 4.1 hıza 1.25 volt verdim ekran gelmiyor bios pilini nasıl sökecem?
  2. Eviles61

Bf5 oyun tüketimi ve anlık drop

2060 kartım ryzen 5 3500x işlemcim var Ekran kartım %99 İşlemcim %98 bandında Ram ise 12Gb yiyor Olum bu nasıl oyun 😂😂😂 Ve arada bir drop ve takılma yiyorum sistemimde mi sıkıntı var? Neden drop yiyorum?
  3. Eviles61

2.monitörüme ilgili yaşadığım sorun. ( Yardım )

Arkadaşlar ana monitörümün yanına 2.monitörü ekledim fakat oyuna girerken ikinci monitörümde giriyor. Ana monitörde giremiyorum sorun nedir?? ÇÖZÜLDÜ !!!! Hepinize teşekkürler
  4. Eviles61

Max 5.500 Bütçe ile Laptop Önerisi

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Uzaktan eğitim dönemin de bana bu konuda hızlı işlemcili ve ramli bir laptop önerir misiniz? Sevgilerimle... 1611348499 +++
  5. Eviles61

Rtx 2060 kartına oc yaptım

Msi afterburner da oc denedim ve başarılı oldum sistem stabil çalışıyor. Core clock +165 Mhz Memory clock +780 mhz 20 fps artış oldu. Sistemi bu şekilde kullanmak ne gibi bir zarar olur kartın maks derecesi 72 derece başka bişey şuanlık yok Görüşlerinizi lütfen yazmayı ihmal etmeyin
  6. Eviles61

Oc işleminden sonra yanlış bilinen durumlar

Her yerde bu tip yazılar yanlış olarak dolaştığını düşünüyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim. Ekran kartıma çok oc denemesi yaptım çoğunda ys mor ekran verdi ya da pc kendini kapattı. İşlemci de aynı şekilde. 1) Yakma durumu hiç söz konusu olmadı 2) Rtx ekran kartlarında msi üzerinden oc...
  7. Eviles61

Gta 5 Ani fps düşüşleri ve donma

Online oynayacagım ama ilk önce hikaye yerini gecmem lazım Kartım rtx 2060 İşlemci ryzen 5 3500x Ani takılmalar fps düşüşleri donmalar yaşıyorum bunun nedeni nedir?
  8. Eviles61

Galax rtx 2060 fazla voltaj sorunu

Arkadaşlar msi afterburner da oc yapıyordum değerleri baya yükselttim sıkıntı yoktu ama bi yerde voltajla beraber çekirdek hızını artırınca mor ekran verdi dondu. Sonra yeniden başlattım devam ediyorum. Yakma gibi bi durum olmaz değil mi? Yoksa kart mı oto olarak kendini kilitledi?
  9. Eviles61

Nvidia hayal mi oluyor?

- Amd adeta bir kokteyl sunup amd ekran kartı amd işlemci amd anakart aldığınız zaman rtx 3080 hayal oluyor.. Üstelik fiyatta da aşırı uygun olan amd rtx özelliğini katlayarak piyasaya 4k çözünürlüğü akıcı şekilde aktaracak bir hızla çıkacak. Rekabet çok sert olacak. Ve nvida ise fiyat bandını...
  10. Eviles61

Youtube de gördüğünüz fps testleri çok doğru değil!

Eminim bu durumu yaşayan arkadaşlar olmuştur. Rtx 2060 ekran kartım var rdr2 55 fps ultra ayarlarda oynuyor adam. Dün ben yükledim ayarlarımı aynısı yaptım 65-75 fps arası oynuyorum. Sisteminizin dizaynı sadece ekran kartı olmadığının kanıtıdır bu.
  11. Eviles61

Rtx 2060 beni korkutuyor...

Mafia 1 remake alma şansım oldu. Dün akşam yükledim işte max ayarlarda 75 - 85 fps arası alıyorum. Bu kart bana daha ne kadar gider? Seneye 2060 supere geçsem olur mu?
  12. Eviles61

Galax rtx 2060 ısınma hakkında

Kartım boşta iken 55 derecede. Ama hala performanslı çalışıyor. Oyunlarda ise maks 74 derece değerler normal midir?
  13. Eviles61

Torrent oyun hakkında ki yazımın açıklaması

Değerli forumdan tanıştığım dostlarım kardeşlerim abilerim. Konu çok uzadı ve yanlış yerlere gitti. Size bi açıklama getireyim.. - Asla korsan oyunu savunmadım. Yıllardır orijinal oyunlarım dvd lerim her şeyim rafımda durur. Bizim zamanımızda oyunun ederi kadar paramızı sonuna kadar verirdik...
  14. Eviles61

Galax rtx 2060 ekran kartı

Merhabalar dostlarım. Bu ekran kartı bana kaç yıl gider. Oyun konusunda ne zamandan sonra beni üzmeye başlar? Bir zaman sonra yenisini almak istesem bu hangisi ve ne zaman olurdu
  15. Eviles61

3600 TL ye laptop önerisi..

Merhaba arkadaşlaarrr. - Bir amca cocuguna laptop alcak ödev için. Şöyle iyi işlemcili önerilerinizi bekliyorum
  16. Eviles61

Rx 570 8gb 256 bit vs 1650 super oc 4gb

Hangisi daha iyi ve neden?
  17. Eviles61

Rtx 2060 dlss hakkında soru

Arkadaşlar kartım galax rtx 2060. Bunda dlss çalışıyor mu? Çalışıyorsa bu üründe nasıldır?
  18. Eviles61

Galax kartı ısınma sorunu

Arkadaşlar rtx 2060 msi 68 derecelerde gezerken ben galax ekran kartımla 77 dereceyi geçmedim ama hep orda sıcaklığı NEDENN??
  19. Eviles61

Donanım Arşivi hikayesi!!

Rtx 3080 2k çözünürlükte ve i9 10900k darboğaz yapmış? Neeee!!! ne kullanacaz olum biz şaka mı buuu
  20. Eviles61

Ekran kartımın boşta ki durumu

Eskiden 400 mhz lerde geziyordu masaüstünde gezerken değerler bu şekilde
Geri