20 dakikalık sonuçları 2. el aldım değerleri kötümü macun değişmesi gerekiyormu bide bu fan hızında fanlarda ses duyuluyor ama cızırtılı daha %30 ses duyulmaya başladı
aldım kartta ızgaraların kenarlarında oksitlenme olmuş
kartı 8900tl ye aldım get ile 9350tl geldi
edit
1 saat oldu ve max fan...
2. el ekran kartı aldım kartın ızgarası aralarında kreçlenme oluşmuş bu normal bir durum mu ilerde sıkıntı yaratır mı birazdan soğutma performansına felan bakacağımda internette araştırdım bir kişide aynı sorunla karşılaşmış ama normalmi yoksa kötü bir durum mu kimse bişey demedi
Merhaba dostlar bu şişirilmiş 4070ti fiyatları ne kadar daha gider bekliyoruz ama ses seda yok bakıyorum hiç bir değişim yok
Abdullah reisin vidodan sonra evet bir düşüş oldu anlık ama sonra tekrardan eski fiyatlara çekmeye başladılar devamı gelmiyor bir türlü @Abdullah Hacıgül reis bir 4070ti...
kartımın garantisi devam ediyor boşta 59° oldu için macun değişimi bir bakım yaptırtıcam fakat bu işlem için garanti ile mi iletişime geçmem gerek yoksa teknik servis ile mi ikisi farklı garanti Penta diye bir şirket diğeri teknik servis numarası felan farklı adresleride
@Mehmet Yılmaz...
bu kart kronik bir sorunu varmı arkadaşım aldı 3900TL ye n11 de 2000tl üstü alışveriş yaptı için böyle bir indirim yapmışlar
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-pulse-rx-6500-xt-11314-01-20g-128-gb-gdddr6-4-gb-fiyati,1636961717.html
imzadaki sistem daha iki üç gün önce sistem boşta max 45 dereceleri görürken şu anda boşta 60 derecelerde neden böyle az önce fark ettim ben mınıng yaparken bile %40 fan rpm sabitleyip 44 derece aldım bu kartla satıcam kartı acaba yazılımsal bir şeymi az önce windows a güncelleme gelmişti ne...
1660s mi saatiyorum 6250 tl ye rtx 2060s 2060 2070 den birini düşünüyorum amazon jp den alma planım varda belki başka bir yerde daha ucuza vardır diye sormak istedim 6388 civarina msı rtx 2060 venus var amazon jp kendisi satıyor .
2. el alıcaktım aslında ama edirnede oturuyorum get ile alsam...
en en ucuza cs go da 4:3 1024/768 low ayarlada 70 fps vericek kart önerisi a520 anakarta uyumlu bit pazarı felan olmazsa iyi olur 2. el güvenilir ilanlarda gönderebilirsiniz
amazon jp rtx2060 veya uyguna bulabilirsem rtx3060 alıcam kendi kartımı sattıktan sonra şu sorularım var
18 yaşından küçüğüm gümrükten telefona bir takım doğrulama mesajları geliyormuş işte tc kimliğini felan soruyorlarmış sıkıntı olurmu
gümrükte takılma olurmu yada ayri bir gümrük psrası...
mınıg yapıyorum ekran kartımın ne kadar eskidini veya yıprandını nasıl öğrenirim telefonlarda oluyor ya batarya sağlı %80 gibi mesela öyle bir şey ekran kartı için varmı
Arkdaşlar elimde 6 aylık msı 1660 6gb süper gamıng x ekran kartı var hiç mınıng yapılmadı kutusu faturası var 0 aldım oynadım oyunlarda fs 19 cs go ac unity ye kadar en baştan sona seriyi oynadım sizce kaça satarım ve rtx 3060ti veya rtx 3060 almayı düşünüyorum sizce şu an almam mantıklımı eğer...