Arama sonuçları: *

1. O

YENİ GPU ANAKARTA UYARMI

Asus prime a320M-R anakartıma bu ekran kartı uyarmı inno3d gtx1660 6gb 192bit bu gpu uyarmı bu anakarta olurmu ?
  2. O

anakarta gpu önerisi

ASUS A320 PRİME M-R anakartıma gpu önerisi olan varmı ? yada hangi kartları destekliyor bilgisi olan ?
  3. O

bıos anahtar pozisoyunu

xfx rx5670 8gb ekran kartım var bıos anahtar pozisyonu hangısı acbaa ?
  4. O

Gpu mhz degişikligi

Merhaba arkadaslar, Windows 10 güncellemesi sonrası bır sorun yasadım, Stok hızları 1286 MHz - 1750 olan XFX RX 570 ekran kartım guncelleme sonrası 1150-2050 oldu. Sebebi nedir bunun acaba bilen var mı?
  5. O

GPU SICAKLIGI SORUNUUUU

Merhaba arkadaslar , Gpu sıcaklıgımm aniden mi aniden hemen yükseliyor xfx rx 570 8gb kart modelım kasayı servıse goturmeden once boyle bırsey yoktu yukselıyordu sıcaklık ama geç bır surede sımdı anıden cıkıyor , serviste termal macunbakımları fan bakımları yapıldı temızlendı macun degıstı...
  6. O

GPU SICAKLIK SIKINTISI

İyi akşamlar arkadaşlar , bugun bakımdan gelen casper excalibur kasamda bır sorun yasıyorum ekran kartı sıcaklıgı, steam pubg oynarken fanlar 80-90 arası çalıstıgı halde sogumuyor butun bakımları termalleri degişti sıkıntısı ne olablir ?
  7. O

EKRAN KARTI SICAKLIGI

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde yine yazmıstım gpu sıcaklık sorunu ile xfx rx570 ekran kartım ıle ılgılı ne yaptımsa sıcaklık sorunu cozemedım oyuna gırdıgım zaman bır anda sıcaklık yukselmesı yasıyorum herzaman ki gibi fps sabıtleyıp oynuyorum . steam pubg versıyonunda oynuyorum sureklı...
  8. O

Ekran Kartı Overclocklama

EKRAN KARTIMA OC YAPMAK ISTIYORUM BILGISI OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ ?
  9. O

undervolt nasıl yapıılır ?

ekran kartına undervolt nasl yapılır bilen arkadaslar yardımcı olabılirmi ? birde oc yaparken sureklı sıyah ekran alıyorum sebeb nedir ?
  10. O

EKRAN KARTI ISINMA

Selamın aleyküm öncelıkle arkadaşlar donanım arsıvını uzun zamandır takıp edıyorum ancak forumu oldugunu yeni ogrendım ve cok ıyı oldu , bır sorunum var yardımcı olacagınızı dusunuyorum . xfx rs rx570 8gb ekran kartım var ısınma problemlerı yasıyoru 80-85-87 derece sıcaklıklakr goruyorum ama...
Top Bottom