Arama sonuçları: *

1. S

Yeni ekran kartı aldım bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı

yeni ekran kartı aldım takalı 10 dakika oluyor bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı rx570 den 4060 a geçiş yaptım ana kartımın modeli duşuk diye mi böyle oldu ? driver guncelledim işlemci r5 5600 ana kart a320 s2h
  2. S

pc çalışıyor ama klavye mouse monıtor calısmıyor

dün sıkıntısız çalışan pc bugun klavaye monıtor mouse elektrik gitmiyor bios pili ram ekran kartı çıkartıp taktım farklı bir işlemciylede denedım olmadı
  3. S

ekran kartı kullanımı boşta %75 kullanıyor

şu son 2 3 gundur youtube deliler gibi kasıyor göre yonetıcısıne gırıyım dedım karşılaştıgım manzara bu sizce mining mi yapılıyor format atmalımıyım ?
  4. S

durduk yere pc droplanmaya başladı

mta indirdikten sonra bilgisayara deli gibi drop girmeye başladı sildim düzelmedi ne yapmalıyım ?
  5. S

rx6600 safir ısınma problemi

sapphire rx6600 ekran kartı alıcam ama yorumlarda herkes ısınma sorunundan bahsetmiş sizce alınır mı ? butcem 6000 lira
  6. S

bilgisayar parça uyumu

şuanda r5 2600 işlemcim a320m s2h ana kartım var 6600xt ekran kartı almayı dusuyorum herhangi bi uyumsuzluk darbogaz vs olurmu acaba ?
  7. S

windows 10 mavi ekran hatası

yaklaşık 1 aydır hergun mavi ekran hatası alıyorum daha once hiç başıma gelmemişti minidup: https://drive.google.com/file/d/1TzINJOssWyqtHqY3T92DtwDa638YErPD/view?usp=sharing rx 570 r52600 corsair vegeance 3000 mhz ram highpower 500 w +80plus psu
  8. S

windows 10 mavi ekran hatası

yaklaşık 2 haftadır hergun en az 3 4 kere mavi ekran hatası alıyorum neleri kontrol etmem gerekiyor lütfen yardım edin 1652518761 ekran kartım rx570 işemcim r5 2600 ramlerim 8x2 corsair vegeance 3000 mhz ram psu high power 550 watt +80 plus 1652519741 ekran kartım rx570 işemcim r5 2600 ramlerim...
  9. S

Max 700 Lira Klavye Önerısı

700 lira butcem var mekanik klavye arıyorum k552 redragon modelini alıcam sizce iyi midir? başka onerılerınız varmı ?
  10. S

Neredeyse hiç bir oyunu tam ekran oynayamıyorum

Oyunları tam ekran oynarken fps im 20 ye sabitleniyor pencereli moda geçirince düzeliyor bunun çözümü nedir ? sistem rx570 r5 2600 ekran kartı driveri güncel ayrıca oyun farketmezsizin yaşanıyor bu olay terraria da bile yaşanıyor
  11. S

Apex legends fps drop

Apex legends oynarken fps im bi anda 30 a düşüp textureler kalitesizleşiyor sonra düzeliyor bu olay 10 saniye de bir tekrarlanlıyor bunu nasıl çözerim ? 1628427299 ekran kartım rx570 işlemcim r5 2600
  12. S

Alt tab attıktan sonra oyun kasıyor

özellikle r6 da ve lol de çok sık oluyor oyun da alt tab attıktan sonra 3 fps e sabitleniyor alt enter yapmadan düzelmiyor bazen 75 e sabitliyor bazen 3 e driverlar güncel.
  13. S

lol Ani fps dropları

her gün yeni bir sorunla karşılaşıyorum şimdide fps dropları yemeye başladım lol gibi sistem gerektrmeyen oyunda bile r52600 işlemciye rx570 ekran kartına sahibim sıcaklık 60 ı geçmiyor ?
  14. S

ekran kartı sürücüsü hata verdi

Böyle bi hata aldım ilk defa çözümü nedir ?
  15. S

lg mönitörde bozulmalar

masaüstünde internette gezerken(oyunlarda olmuyor garip bir şekilde) görüntü milisaniyelik bozulmalar oluyor driver güncel sorun neyden kaynaklı olabilir ?
  16. S

Rainbow six siege hata

Böyle bi hata alıyorum ayrıca cmd komut yazarken erişim engellendi yazıyor.
  17. S

2. el ekran kartı almak

2. el msi rx460 4 gb oc alıcam 750 liraya alırken nelere dikkat etmeliyim ?
  18. S

FurMark kurulum hatası

Daha önce hiç yüklemedim sorun nedir acaba ?
  19. S

Ekran kartımı satıyorum

Ekran kartımı satıyorum hangi testleri nasıl yapacagım yardımcı olabilirmisiniz ? Furmark ve gpu z testleri
  20. S

5.5k ya kadar sistem önerisi ?

mönitör klavye mouse dahil 5.5 k ya kadar sistem önerir misiniz? pubg mobile için ?
Top Bottom