Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

Nvidia Geforce Game Ready Sürücüleri Ne işe yarıyor?

Selamlar herkese. GTX 1650 Ekran kartım var. Her game ready sürücüsü güncellendiğinde bende indirip güncelliyorum. Ancak resimlere ve açıklamalara baktığım zaman RTX ve yeni nesil oyunlardan bahsediyor. Ben ne bu oyunları oynuyorum ne de RTX'im var. Sürücü bir işe yaramıyor mu? Öylesine mi...
  2. İsmail Crin

Oyun İçinde GPU kullanımı %5

merhabalar arkadaşlar ben ismail bugün az önce farkettim ki arkada gta 5 oynarken ekran kartı kullanımım %5 lerde geziyor. Nvidia Geforce GTX 1650 4 GB Ekran kartım var bu 5% olan değer %20 vesaire oluyor ama %4 %5 %7 gibi değerleri de görüyorum. gta online oynarken 60 fps de oynuyorum iyi...
  3. İsmail Crin

Yardım 8 pin PSU ve 6 pin Ekran Kartı sorunu.

Merhabalar, Hayırlı akşamlar. Yeni bir sistem aldık ve güvenli bir şekilde elimize ulaştı. Ekran kartı demonte olarak gelmişti. Bir monte ettik ancak pin kablolarını takmayı unuttuğumuz için bir hata gelmişti. Biraz araştırdıktan sonra pinleri takmamiz gerektiğini çözdük. Pinleri takacaktık ki...
  4. İsmail Crin

Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Sorunu

Merhabalar Ben İsmail. Dün İşletim Sistemimi Windows 7'den Windows 8.1'e Yükselttim. Ancak İşlem Sonrası Bilgisayar Ekran Kartımı Göremiyor. Benim Ekran Kartımın Modeli: Radeon x300/x550/x1050 Series. Birkaç Araştırma yaptım ancak onların yaptıkları şey benim ekran kartımla uyumlu olmuyor. (...
Top Bottom