Arama sonuçları: *

1. arasjr

Ekran kartı driveri yükleyince kendini kitliyor görüntü gidiyor

3 gün önce pc me kahve dokuldu ekran kartına ıslemcıye falan geldı 2 gun beklettım takmayı denedim yine görüntü vermedi bilgisayarcıya bıraktım bilgisayarcı güzelce temizlemiş anakarttan falan görüntü almış ama ekran kartın da sıkıntı var dedi sıvı teması olduğu için kart görüntü veriyor ama...
  2. arasjr

Masaustu Bilgisayarıma kahve döküldü yardım

bilgisayarımın üsteki acma kapama duğmesinden asagı dogru kahve dokuldu baktıgımda ekran kartımın bazı noktalarında kahve sıcrama ızlerı var dı anakartıma da gelmıs olabılır bılmıyorum ama ıslemcım calısıyordu bılgısayarın dırekt gucunu kestım ve kurutma makınesıyle kuruttum ekran kartımı aynı...
  3. arasjr

2.el Gaınward RTX 3060TI 5.800TL Alınır mı ?

Arkadaşlar sahibinden 2.el kartlara bakarken Gaınward 3060TI Aralığa kadar garantisi devam eden mining yapılmadığını söyleyen bir ilan buldum da fiyat nasıl sizce ? 1080p 8x de 70 dereceyi geçmiyormuş furmark testlerinde fiyatı sizce nasıl ?
  4. arasjr

Sapphire Radeon RX 6700 mu Sapphire Radeon RX 6650 XT Nitro+ mu ?

Arkadaşlar aradaki fiyat farkı hemen hemen 500 TL 3060 alacaktım vazgeçtim sıfır bir kart almak istiyorum iki kart arasında kaldım HB üzerinden 6.900 TL ye RX 6700 Alabiliyorum aynı zamanda 6400TL'den de 6650XT satışta sizce aradaki fiyat farkına değer mi 6700 almalı mıyım ? psu 750w işlemci r5...
  5. arasjr

Sapphire Radeon RX 6650 XT Nitro vs Rx 6700

Beyler Sapphire Radeon RX 6650 XT Nitro şuan 6.400 TL ye düşmüş sinerjide sizce bu kartı alıp geçeyim mi ? 7k bütçe var ve sıfır kart alacağım ikinci el olmasın yoksa Rx 6700 mü ? aslında aklımda 3060 vardı ama performans olarak AMD daha önde watman hatası yer miyim sinir eder mi beni...
  6. arasjr

MSI VENTUS GP OC RTX 2060 Ekran Kartı Ne Kadar Eder ?

Arkadaşlar hazır sistemle aldığım kartı satmak istiyorum hiç kullanılmadı sıfır yani sizce kartın ederi ne kadardır şuan da piyasa yükselişe geçmiş durumda yorumlarınızı bekliyorum sağolun. 1630941656 5.9K Teklif var beyler satayım mı satmayım mı bir fikir lütfen ?
  7. arasjr

SIFIR ! ASUS RADEON TUF 3 RX 5600 XT EVO NE KADAR EDER

SIFIR ! ASUS RADEON TUF 3 RX 5600 XT EVO Kaç TL Eder Şu Güncel Piyasa Değerlerin de
  8. arasjr

ASUS TUF EVO 3 FANLI 5600XT KAÇ TL Eder ?

Beyler 3 ay önce aldığım kartı satmak istiyorum daha jelatini açılmadı hiç kullanılmadı 33 AY garantisi var tahminen kaç TL Eder Sıfır daha kutusu açılmadı 6.5K Teklif var ne diyorsunuz ?
Top Bottom