Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Display port no signal hatası

Arkadaşlar sorun önceden olmuştu kabloyu başka girişlere taktım ve sorun çözülmüştü. Bugün sorun tekrar etti denedim olmadı ve arkadaşımdan yeni kablo aldım oda olmadı sorun ne acaba bilenler lütfen yazsın
  2. theAhm3t

Merhabalar sanırsam ekran kartım bozuldu

Merhabalar oturduğum semtte dolayı sürekli trafolar falan patlıyor özellikle bu aylarda uçurtmalar elektrik tellerine takılıp trafoları patlatıyor en son da dün oldu yemek yemek için mutfağa gittiğimde yine bir trafo patladı 1 saat içinde elektrik geldi ama ekran kartından ses gelmeye başladı ve...
  3. theAhm3t

Oyunlarda hertz sorunu

arkadaşlar gta5 forza horizonda vs ayarları benim ekran herzim yaptıgımda yapmasamda oluyor ve crarsh yiyorum. fps drop yiyorum ve bir süre sonra oyundan atıyor ve pcden bir ses geliyor tssss gibi farklı bir şey ekran asus tıf gaming vg27vq 165 hz sorun nedir sizce?
  4. theAhm3t

Ekran kartımda sanırsam sıkıntı var lütfen bakın

Arkadaşlar PC yi açıyorum ekrana Asus vs yazıyor sonra sinyal yok diyor ve ekran kapanıyor ve daha dün açılıyordu ne oldu anlamadım ben tozdan kaynaklı sandım iyice temizledim ama yine olmadı ne yapacağım lütfen yardım edin
  5. theAhm3t

En iyi ayarı nasıl yapabilirm?

ekran kartım 5700xt 8gb nasıl ayar yapabilirim
  6. theAhm3t

erkan kartımın yüzde yüzünü nasıl kullanabilirim

ekran kartım xfx5700xt
  7. theAhm3t

arkadaşla ekran kartımda sanki bir sorun var

arkadaşlar ekran kartım xfx5700xt işlemcim ise ryzen 5 3600 valorantta 150 fps en fazla 300 görüyorum bunun nedeni nedir sürücü güncel
  8. theAhm3t

Ekran kartı sıcaklığına nasıl bakabilirm

msı afterbuner indirmeye çalışıyom inmiyor sayfa dönüyor başka önerdiğiniz varsa yazarsanız sevinirm
  9. theAhm3t

Ekran Kartını Nasıl Takabilirim?

arkadaşlar yeni sistemi aldım nasıl ekran kartını takacam acil yardım edersiniz sevinirim xfx5700xt asus tuf gaming b450m pro
  10. theAhm3t

2060 ventus mu yoksa 5600xt mi ?

arkadaşlar başlıktaki gibi şimdiden teşekür ederim
Top Bottom