Arama sonuçları: *

1. E

Asus Rog Strix 3060 Kırmızı Işık

Arkadaşlar selamlar, başlıkta da gördüğünüz gibi ekran kartımda kırmızı ışık yanıyor bilgisayarı kapatıp gücü kestikten sonra geçiyor bazen olmuyor bazen tekrar yanıyor ekran kartım mı arızalı anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. E

R5 3600 ve RTX 3060 uyumu?

Arkadaşlar herkese selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi içimde merak uyandıran bir konu Abdullah abinin videosunda gördüğüm kadarıyla 1080p de darboğaz oluyordu ama bu sistem için bir engel mi yoksa yeni sürücülerle birlikte bu sorun çözüldü mü görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  3. E

R5 3600'ün yanına ne yakışır?

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim, başlıkta da gördüğünüz gibi ekran kartı almak istiyorum. Elimde AMD Ryzen 5 3600 işlemci var Nvidia kartlarından birini istiyorum ve mümkünse her oyunu 1080p çözünürlüğünde oynamak istiyorum 3-4 yıl boyunca işimi görecek bir kart önermenizi bekliyorum çok...
  4. E

RX 580 kaç tl eder ?

Herkese selamlar, elimde bulunan ASUS Dual RX 580 8 GB satmak istiyorum. Ama fiyat konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Garantisi 2.5 yıl daha devam etmektedir. Mining yapılmamış sadece oyun için kullanılmış bir kart.
  5. E

Öneri RX 580 satıp 2060 geçilir mi?

Selamlar arkadaşlar iyi günler dilerim, benim şu an kullanmış olduğum RX 580 8 GB ekran kartını satmak istiyorum. Ama hangi ekran kartına geçeceğim konusunda bir fikrim yok. Şu an için RTX 2060 düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. E

Yardım Rx 580 donma sorunu ve reset atma

Merhaba arkadaşlar rx 580 im var ve her şey güzel giderken oyunun ortasında donuyor ve reset atıyor daha yeni geldi ekran kartım 0 bir şekilde wattman hatası alıyor idim 20.2.2 ye geçince driver olarak düzeldi ama şimdi de bu sorun başladı ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz yoksa...
  7. E

Amd Wattman Hatası

Arkadaşlar merhaba benim rx 580 im var daha yeni dün taktım ve Amd Wattman hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor ?
Top Bottom