Arama sonuçları: *

1. H

Sizce Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda R5 5600 - RTX 3060Tİ ikilisiyle kullandığım bir sistem var. Bu sistemi 600W PSU ile kullanmaktayım. 2K oynadığım için daha üst model bir ekran kartına geçmeyi düşünüyorum. İkinci el piyasasına çok güvenmediğim için de sıfır alacağım. Aynı zamanda PSU tarafında da...
  2. H

SAPPHIRE RX 5600XT Wattman Hatası

Herkese merhabalar. SAPPHIRE RX 5600XT ekran kartını kullanmaktayım. İnternette şu Wattman hatasıyla ilgili bir çok video izledim lakin net bir çözüme ulaştıramadım problemi. Şu Voltaj ayarları kısmında Maks Frekans kısmını -5 yapıp kaydediyorum. Sonrasında şu "Hızlı Başlatmayı Aç" tiklerini de...
  3. H

Sapphire Radeon RX 5600XT BIOS Güncellemesi ve BIOS Switch Hakkında?

Merhaba. Sapphire RX 5600XT kullanmaktayım. Wattman hatası ile son zamanlarda biraz fazla karşılaşmaya başladım. Yazılımsal bir sorun da olabileceğini öğrendikten sonra karta BIOS güncellemesi yapmak istedim fakat şöyle bir durum var. Sapphire'in kendi sitesinde ki BIOS güncellemeleri sırasıyla...
  4. H

RX 5600XT Radeon Ayarları Hakkında

Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 3500X ile Sapphire RX 5600XT kullanmaktayım. Monitörüm 1080P 144Hz Freesync desteği bulunan Rampage RM-244. Çoğunlukla Singleplayer oyunlar oynadığım için ekran kartından kullanabileceğim maksimum görsel performansı almak istiyorum. Buna istinaden, Radeon ayarlarını...
Geri