Arama sonuçları: *

1. D

Ekran kartı olarak ne almalıyım?

Merhaba 10-12 arası para verebilirim 0 kartlar baya pahalı olduğu için 2.el düşünüyorum amd asla istemiyorum ne alabilirim
  2. D

5700xt kartım çöküyor sürekli ne yapabilirim

Merhaba ilk çıktığından beri kullandığım bir 5700xt son zamanlarda video izlerken bile çökmeye başladı amd uyarı veriyor nasıl çözebilirim bunu
  3. D

Vatan bilgisayarda 3080 alana 5600 bedavaya geliyor

Vatan bilgisayarda tüm alışverişlerde %20 hediye çeki tanımlandı alttaki kartlardan birini alınca 5600 100-200 lira gibi bir fiyata geliyor
  4. D

Downclock Watmani çözer mi

Arkadaşlar Watman aldığıma dair konu açmıştım internetten bir süre araştırmadan sonra downclock yapılırsa çözülür diyenler var sizce çözülür mü yapmalı mıyım?
  5. D

Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü WattMan ayarları geri yükledi" Hatası

Abiler bugün tekrar bu hatayı aldım tam valorant dan çıktım dedim ki bi bakıyım yeni güncelleme gelmişse ekran kartını güncelleyeyim Radeon software e tıkladığım an bu hatayı verdi bunun sebebi nedir tam kesin çözümü var mı bunu yapsan bir daha ölsen hata almazsın dediğiniz bir yöntem var mı...
  6. D

Güncellemeyi Radeon software den yapsam sıkıntı çıkar mı

Güncellemeyi ddusuz yaparsam sıkıntı çıkar mı birde 21.6.1 sıkıntılı mı?
  7. D

Amd sürücüleri neden ddu ile kaldırılmalı?

5700xt ekran kartım var yeni(21.6.1) sürücüsünü kurmak istiyorum ama nereye baksam ddu ile kaldır kur diyor ama amd Radeon software de güncellenebilir gözüküyor neden uygulamadan DEĞİL de ddu ile yapmam gerekiyor?
  8. D

Ekran kartım ısınmamışken neden fanı hızlı çalışıyor

Arkadaşlar ekran kartım(5700xt gaming x) sıcaklığı 45 derece iken 2700rpm e geçiyor birden örneğin valorant da birden kart 2000rpm oluyor en başta 0 da iken
  9. D

Occt testi garanti dışı bırakır mı?

Evet arkadaşlar soru yukarıdaki gibi yapsam bir zararı olur mu
  10. D

5700xt Watman hatası

5700xt gaming x kartım alalı 1 ay oldu ama 2 DİR watman veriyor bunun çözümü var mı
  11. D

Fan rpm kaç olmalı? Bağlantı yeri sıcaklığı ne?

Arkadaşlar fan rpm im 2500 kende 1500 kende gpu sıcaklığı aynı ama bağlantı yeri sıcaklığı değişiyor bağlantı yeri sıcaklığı ne 80-90 derecelerde olması normal mi(5700xt gaming x)
  12. D

RX 5700 XT ekran kartı oyun oynarken fan hızı 2500 RPM fazla mı?

Arkadaşlar 5700xt kartım oyun sırasında 2500rpm dönüyor bu hız çok mu?
  13. D

5700xt ısnma sorunu ve kötü çözüm önerisi

Dünde konu açmıştım 5700xt gaming x modelim çok ısınıyor adama diyorum kart artık sıcaklıktan uyarı veriyor yükte 87 derece diyor amd kartta normaldir diyorum kasa fanlarının yerini değiştirmişsiniz hepsi içeri alıyor dışarı veren yok sıvı soğutma yanlış yerde diyor afterburner indir fan hızını...
  14. D

Stok bitmiş kart getirirler mi?

Yaklaşık 10 gün önce vatandan 5700xt gaming x aldım 4k ya internet sitesinde mağazada gözüküyordu gittim başka mağazadan getirtecek elimde yok dedi 1 haftaya gelir dedi ama 10-12 gün oldu ve aramadılar(diğer parçalarında çoğu elinde yoktu onuda getiricez dedi) ve şimdi internet sitesinden kartı...
  15. D

Rx 6000 serisi ne zaman satışa çıkacak?

Normalde bugün çıkmayacak mıydı? Yt de ne inceleme ne de internet de satan bir yer? Ne zaman çıkacak satışa?
  16. D

6000 serisi black friday e kadar tr ye gelir mi

Rx 6000 serili bir PC toplamak istiyorum ama black friday de alacağım o zamana kadar tr ye gelir mi
  17. D

Amd 3080 e rakip çıkarmayacak gibi gözüküyor

Zen3 tanıtımının sonunda rx 6000 için fps verdiler ve borderlands da 60 fps dedi 3080 70 civarında alıyordu yani yine orta üst seviyeye hitap edicekler
  18. D

Fiyatların yükselmesi

Oturdum ağlıyorum
  19. D

Rtx 2080 vs 2070 vs 5700xt

Asusun iki modeli arasında kaldım 1.asus dual 2070 2.asus turbo 2080(tek fanlı) Birde şu var (Rx 5700xt referans model 3 ü arasında hangisi
  20. D

EVGA 3090 ın tek Fanllı olması

Adamlar baz modelde 2 fan kullanmış bu EVGA neyin kafasını yaşıyor https://www.evga.com/concept/product_vga.asp
Geri