Arama sonuçları: *

1. ŞeerefK

2. el rtx 3080/ti yerine alınabilecek 2.el kartlar

soru başlıkta rtx 3080 yada ti almak istiyorum ama 2.el bunun yerine ne alınabilir rtx serisi olursa daha iyi olur
  2. ŞeerefK

ikinci el 1080p ekran kartı öneri

bütçe: 7500 arkadaşlar ikinci el ekran kartı alıcam 6700xt aklımda şuan 1080p oynayacagım şimdiden teşekkürler
  3. ŞeerefK

ikinci el 10-15k arası ekran kartı önerisi

merhaba ben yeni sistem kuruyorum ikinci el parçalar şu şekilde olacak amd ryzen 5 5600/5600x asus prime b550m-k/ msi a520 pro 16gb ram msi mag 550 watt psu sizce bu parcalardan angisi en iyi kombinasyon olur ve ekran kartı ne olmalı
  4. ŞeerefK

Dalaman havaalanı bavula ekran kartımı koysam sıkıntı olur mu

Merhaba Dalaman’dan İstanbul’a uçacağım ekran kartımıda yanımda götürmek istiyorum ekran kartını almama gibi bir durum çıkarım güvenlikte
  5. ŞeerefK

rtx 3050 laptop 95 watt ama maks 75 de calısıyor

soru başlıkta arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
  6. ŞeerefK

Sapphire rx 6600xt nitro gamepower 550watt 80 plus bronze psu yeterlimi

Soru başlıkta şimdiden teşekkürler
  7. ŞeerefK

EVGA GTX 950 2gb ekran karti

Arkadaşlar EVGA GTX 950 2gb çift fanli ekran kartı var 1500 TL istiyor alınır mı
  8. ŞeerefK

MSI Aero GT 1030'a Nasıl Overclcok Yapabilirim?

oc yapmak istiyorum msi afterburner kullanıyorum en iyi ayarlar nasıldır beni bilgilendirir misiniz
  9. ŞeerefK

Nvidia driver sorusu

Arkadaşlar ben gtx 1650s den gt 1030 a geçtim eski driver ı kaldırmam gerekiyor mu yoksa kendi otomatik yapacak mı
  10. ŞeerefK

Gamegaraj rtx 3060 tekli satışa başlama tarihi ne zaman

Sorum başlıktadır arkadaşlar canlı desteğe bağlanıp soran oldumu
  11. ŞeerefK

Rtx 3060 lısistem alan arkadaşlar

Dün akşam saat 20.00 da rtx 3060 lı sistem alan arkadaşlar e fatura dan bakıp ekran kartının fiyatını söyleyebilir mi acaba? şimdiden teşekkür ederim
  12. ŞeerefK

Rtx 3060 İncelemesi ne zaman çıkacak

Hiçbir yerde video göremedim bu incelemeler olmayacak mı
  13. ŞeerefK

Arkadaşlar Yardım Asus rog ekran kartı fan yamuk

Merhaba arkadaşlar Amazon dan Asus rog strix gtx 1650super almıştım bugün geldi ve kasa a taktım fanlardan 1 tanesi yamuk dönüyor ben bunu ne yapmalıyım şimdi
  14. ŞeerefK

Amd ekran kartından ndvia geçeceğim yardım

Merhaba rx 5600 xt den gtx 1650super e geçeceğim ekran kartımı sattım şuan pc ekran kartsız 1650super direk takınca ne yapmalıyım
  15. ŞeerefK

YARDIM XFX RX 5600XT VBİOS UPDATE NASIL YAPACAĞIM

Merhaba ben geçenlerde bir sistem aldım xfx rx 5600xt thic 3 ultra diye bunun kutusunun üstünde 14 gbps yazıyor ama amdnın yazılımına girince 12 gözüküyor ben anlamadım şimdi bios atmalı mıyım atmamalı mıyım
  16. ŞeerefK

EKRAN KARTIMI TEST ETMEK İSTİYORUM

Merhaba arkadaşlar ben ekran kartımı ve sistemimi test etmek istiyorum sizce hangi programları kullanmalıyom
  17. ŞeerefK

Xfx rx 5600 xt 550 watt psu

Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde r5 3600 xfx rx5600xt 3 fanlı ekran kartlı bir hazır sistem satın aldım kasa seçenekleri kısıtlıydı bende gamepower ın mythril 550w 80+bronze kasasını aldım bu güç kaynağı sisteme yeter değil mi şimdiden teşekkürler birde ucuz yollu fan önerir iseniz çok...
  18. ŞeerefK

Ucuz yollu rtx 2060 önerebilecek?

Ucuz yollu rtx 2060 arıyorum sizce hangisini almalıyım
Top Bottom