Arama sonuçları: *

1. phestopick

EKRAN KARTI DRİVER GÜNCELLEMELİ MİYİM ?

rtx2060 ekran kartım var ve yeni bir driver geldi biliyorsunuz driver da herhangi bir sorun yaşayan vs varmı yükleyeyim mi birde yüklerken eski driver siliyormuyuz yoksa direk geforce experıence ten güncellersem soun olur mu bunu merak ediyorum teşekkürler
  2. phestopick

rx5700xt mi rtx2070super mi

https://www.trendyol.com/sapphire/sapphire-rx-5700-xt-se-nitro-11293-05-40g-8gb-gddr6-256bit-dx12-rgb-amd-radeon-ekran-karti-p-33740067?boutiqueId=537784&merchantId=105013&gads=true...
  3. phestopick

Yardım graphics driver crashed ! HATASI

valorant giriyordum ve bu hatayı aldım napmam lazım
  4. phestopick

NVİDİA 457.09 DRİVER İNDİRMELİ MİYİM ?

güncel driver indirmeli miyim kullananlarda herhangi bir sorun oldu mu merak ettim ?
  5. phestopick

hiç kullanılmamıs rtx2060 ekran kartı ne kadar eder ?

msi gamıng z rtx2060 ekran kartım var ve satıp oem sıstem almayı dusunuyorum sizce kaç para eder daha alalı 2 hafta oldu hıc kullanmadım garantısı var
  6. phestopick

Ekran kartinin 2.el olmadigini nasil anılarız

incehesaptan gaming gecesinden msi gaming z rtx2060 ekran kartı aldım kutusunun içinden driver cd si çıkmadı. Sorun cd olup olmaması değil de ürün 2.el olma ihtimali varmı EKRAN kartının girişlerinde koruma ]lastiği yer alıyordu ve jelatinleri sökülmemişti bilgi verebilir misiniz
  7. phestopick

EKRAN KARTI KUTUSUNDAN DRIVER CD SI CIKMADI

incehesaptan gaming gecesinden almış olduğum msi gaming z rtx2060 ekran kartının kutusundan driver cd si çıkmadı sizce sebebi nedir
  8. phestopick

MSİ GAMING Z RTX2060 EKRAN KARTI

Dün gece gamıng gecesınden bu kartı aldım fakat aldıktan sonra forumlarda sitenın guvenli olmadıgı yazılarını okudum bilginiz varmı site güvenilir mi ? ekran kartını 3199 tl ye aldım szice fiaytı nasıl ?
  9. phestopick

gamıng gecesinden alışveriş yapmak

gamıng gecesınden msı gamıng z rtx2060 aldım site guvenılır mı bılgınız varmı ?
  10. phestopick

gamıng gecesınden msı gamıng z rtx2060 aldım

bugun kı ındırımden msı gamıng z rtx2060 aldım 3199 tl fıyata dusmustu sızce iyi mi yaptım ?
  11. phestopick

GIGABYTE RTX2060 OC WINDFORCE EKRAN KARTI ALINIR MI ?

Şuan indirimde olan gıgabyte rtx2060 oc wındforce ekran kartının soğutması sizce nasıldır herhangi bir sorun yaşatırmı ? 2899 tl gibi bir fiyatla oldukça ucuz suanda , alacagım onerır mısınız ?
Geri