Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Çözüldü✓ Win 7 Ekran Kartı Sürücüsünü Win 10'a Kurmak Mümkün mü?

Selamlar :) Ekran kartım bozulduğu için sistemimde şu anlık i5 540'ın dahili grafik birimini kullanıyorum ancak bir türlü driverını indiremedim. Driver olmayınca da idareten de olsa küçük oyunları oynayamıyorum. Driverları ise çok eski ve Windows 7 üzerine yapılmış. Sistemimi de sırf bu yüzden...
  2. Emir Aydın

Yardım Ekran Kartı Sürücüsünü Yükleyince Siyah Ekran Oluyor

Selamlar :) Yaklaşık 2 gündür beni uğraştıran bir sorunla karşınızdayım. İlk başta bilgisayar açılırken Windows logosundan sonra siyah ekran geliyordu, ben de klasik olarak işletim sistemi çökmüştür deyip temiz kurulum yaptım. Bu sefer Windows logosundan sonra masaüstü geldi, ben de harddiskim...
  3. Emir Aydın

Yardım Fan Ya Hiç Dönmüyor Ya da Tam Hızda Dönüyor

Selamlar :) Elimde bir tane HD 7850 var. Ancak kendisinin şu şekilde bu sorunu mevcut. Kartın fanını kontrol edemiyorum, daha doğrusu tam olarak kontrol edemiyorum. Radeon Ayarları'ndan ya da farklı herhangi bir uygulama üzerinden fanı istediğim hızda çalıştıramıyorum. Mesela hızı %80 yapıyorum...
  4. Emir Aydın

Yardım Sizce 300 TL'ye HD 7850 Alınır mı?

Selamlar :) Uzun süredir ucuz fiyatlı bir ekran kartı arayışındaydım ve sonunda aradığım ilan karşıma çıktı. HD 7850 alacağım ve kendisi 300 TL. Daha önce bir kaç kez ikinci el alışverişim oldu ama yine de sizlere danışmak istedim. Satıcıya Furmark testi yaptıracağım (30 dk), sonra da videolu...
Geri