Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

En iyi 480p film formatı nedir

Arkadaşlar film indirdim ama '.mp4' formatında şuan peki ne önerirsiniz film formatı için ses kalitesi iyi olursa iyi olur.
  2. Dolar Bey

Yardım Ekran kartı çok ısınıyor (aşırı derecede)

Sistem dayımın bilgisayarı 1 ay önce alındı ve sıfır yeni parçalar. Sorun dün başladı ekran kartı durduk yere 120 dereceye kadar çıktı sonra hemen sistemi kapattık ve kasayı açtık kasanın içi aşırı sıcaktı sonra bilgisayarı açıp direk görev yöneticisine girdim (3 sn falan sürdü) Baktım ekran...
  3. Dolar Bey

En iyi mining Ekran kartı nedir ?

Mining için en iyi ekran kartı nedir ? Yaklaşık 20 tane alacağım ve ethereum kazacağım. Tek kart için bütçe max 5.000
  4. Dolar Bey

Gtx 1050 ti alma rehberi (gibi)

Şimdi dersiniz alınmaz alınmaz diye aslında haklısınız hala bu ekran kartı alınmaz ama fiyatına göre bulabilirseniz alınır Birsürü çakma,sahte ekran kartları çıktı girişlerine dikkat etmelisiniz gtx 1050 ti da bunlar olmalı; HDMI 2.0 DisplayPort DVI-D DualLink Bu girişler yoksa almayın para...
  5. Dolar Bey

Leptopta darboğaz varmı ??

Leptop Monster Abra A7 V8.1 gtx 1050 4 gb ve i7 8750h işlemci ek olarak 16 gb 2666 mhz ram yani gtx 1050 yanında i7 8. nesil var darboğaz yapıyormu ? Fps'ler; Counter Strike-150 fps The Witcher 3-70 fps Not: Driverlar güncel
  6. Dolar Bey

Max 2100 TL Ekran Kartı Önerisi

Max 2100 TL Ekran Kartı önerir misiniz? işlemci ryzen 3 3100 ne önerirsiniz
  7. Dolar Bey

Max 1800 tl ekran kartı önerir misiniz? (fiyatı aşmasın) F/P

Max 1800 tl ekran kartı önerir misiniz? (fiyatı aşmasın) F/P TEŞEKKÜRLER
  8. Dolar Bey

Sizce fiyatına değer mi ?

https://www.itopya.com/msi-geforce-gtx-1650-gaming-x-4gb-gddr5-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-/ sizce parasına değermi r5 3600 ile kullanacağım
Top Bottom