Arama sonuçları: *

1. D

Intel Arc Kontrol Merkezi açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Intel Arc A750 kullanıyorum. Intel arc kontrol merkezi açılmıyor. Çift tıklıyorum tepki vermiyor. Güncel driver yüklü. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
  2. D

Hepsiburada RX6600 almalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar, 1660 superden rx6600 geçmeyi düşünüyorum. Abdullahın instada paylaştığı rx6600 ler alınır mı? Alınırsa Sapphire mi Msi mech mı alınmalı? Dün Asus RX6600 6000 tl ye düşmüş. Asus tekrar düşerse Asus mu tercih edilmeli? İşlemcim r5 5600, psu 550w. Yorumunuzu rica ediyorum.
  3. D

Hepsiburada Rx6600 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 1660 superden rx6600 geçmeyi düşünüyorum. Abdullahın instada paylaştığı rx6600 ler alınır mı? Alınırsa Sapphire mi Msi mech mı alınmalı? İşlemcim r5 5600, psu 550w
  4. D

Gigabyte ekran kartı için ürün kaydedip garanti süresi uzatabiliyor muyuz?

Merhaba, Gigabyte ekran kartı için ürün kaydedip garanti süresi uzatabiliyor muyuz?
  5. D

Yardım Oyunlarda çok fazla kırılma-titreme var?

Arkadaşlar merhaba, Oyunlarda full grafiklerde, g-sync ve anti-aliasing açık olmasına rağmen titremeler ve kırılmalar cok fazla çimenler, ağaçlar filan. Dolayısıyla cok kötü bir görüntü mevcut. Çaresi nedir bu sorunun, bilen var mi? Ekran kartı: Gigabyte 1660 Super Monitor: AOC 24G2U
  6. D

3000-3500 bandında ekran kartı tavsiyesi

Merhabalar, 1660 super oc 'mi satıp yükseltmek istiyorum. 3500 i gecmicek şekilde tavsiyede bulunur musunuz?
  7. D

Gtx 1660 super karıncalanma sorunu

Merhabalar, Da-sistem 3 sahibiyim. Ryzen 5 3600 ve Gigabyte 1660 Super Oc var sistemde. Sorunum şu. Oyunları yüksek grafiklerde oynamak istediğimde ekranin her noktasında karıncalanma oluyor. Grafikleri düşürdüğümde karincalanma sorunu çözülüyor. Cyberpunk yuksek grafikler Düşük grafikler...
  8. D

1660 Super görüntüde kırılma

Merhabalar, 24G2U monitörüm ve Gigabyte 1660 super oc gpu var. Oyunlarda özellikle köşelerde, pencere cerceveleri gibi noktalarda kırılmalar söz konusu. Sorun ne olabilir?
Top Bottom