Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Lenovo RTX 3070 nasıl oluyor ??

Merhaba arkadaşlar. 2. el ekran kartı bakıyorum lenovo ekran kartı sattığını iddia eden bir arkadaş var. Lenovo kartlara pek sıcak bakmıyordum bilmediğim için. Lakin fiyat mantıklı gelince bi araştırmak istedim ve lenovo ekran kartlarıyla ilgili bir bilgi edinemedim bu kartlar gerçek mi fake mi...
  2. aragonattt

Zotac Twin edge rtx 3070 sıcaklık değeri normal mi?

Merhaba arkadaşlar. Dün de bir konu açmıştım 2. elde ekran kartı bakıyorum bulduğum bir rtx 3070 sıcaklık değerleri benim içimi pek açmadı burada da göstermek istedim. Kartın modeli Zotac Gaming Twin Edge 3 dakikada sıcaklık değerleri bu hali almış sizce normal mi?
  3. aragonattt

Rtx 3060ti LHR ama miningde kullanılmış

Merhaba arkadaşlar ikinci elde Rtx 3060ti alıcam kart LHR model ama arkadaş 2 hafta miningde kullandım sonrasında mining işleri bitince kaldı öyle bi dahada karta dokunmadım diyo LHR olduğundan dolayı kartın biosuyla cartıyla curtuyla oynanmış olabilir mi nelere dikkat etmem gerekir kartın temiz...
  4. aragonattt

Arkadaşlar 2. el ekran kartı alıcam nelere dikkat etmeliyim

Arkadaşlar 2. el ekran kartı alıcam nelere dikkat etmeliyim. Almayı düşündüğüm modeller Rx6750XT Rx6800 Rx6800XT
  5. aragonattt

Rx 6600dense 3060 ti alınabilir

0 rx 6600 tercihindense ikinci el ürünlere ılımlı bakan arkadaşlar garantili 3060ti bulabilirler 6k civarında ufak bilgilendirme geçiyim dedim.
  6. aragonattt

Zotac Rtx 3050 Nasıldır?

Arkadaşlar Rtx 3050 alacağım zotac modeli en ucuzu tercih edilir mi yoksa Gainward vs başka model mi tercih etmeliyim
  7. aragonattt

Fan kullanımı vs sıcaklık

Merhaba rx 570'in zaten fazla ısınan bi modelinin yaşlanmışını kullanıyorum ve şöyle bi sorum var. Fan kullanımı yüzde100de kullanıp 75 derecelerde kalmak mı yoksa fan devrini yüzde 60 70 civarı kullanıp 82 derece kullanmak mı daha mantıklı olur? Hangisi daha sağlıklı kart açısından?
  8. aragonattt

Ekran kartı Gümrük vergisi kişisel

Arkadaş benim için gigabyte ın rtx2060 model kartını alıp gelsde ne kadar bi gümrük vergisine tabi tutulur (332€) veya bu vergiden sıyrılmanın bi yolu var mı?
  9. aragonattt

Rx580 in korkunç fiyatları

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-580-pulse-11265-05-20g-256-bit-gddr5-8-gb-fiyati,71614546.html abi tamam stoklar yok cart curt bilmem ne de bu fiyat nedir ya dudak uçuklatır adama 5600xt 2. elde 2500 liralara bulanabiliyorken korkunç bir fiyat bu 1610672581...
  10. aragonattt

ASRock ekran kartı markası nasıl

https://www.teknobiyotik.com/asrock-rx580-8gb-gaming-d-o-c-256bit-gddr5-ekran-karti-o-c-certified-edition.html linki örnek olsun diye koydum markanın performansı nasıl herhangi bir problemi var mı diye merak ediyorum f/p değil falan tarzında başka bir model marka önermenize gerek yok
  11. aragonattt

radeon son güncellemede sorun yaşayan var mı?

rx570 4gb kullanıyorum son zamanlarda sürekli fps drop yemeye başladım, msi afterburnerdan bakınca en net gördüğüm resident evil 2 de şey oldu gpu kullanımı 0a düşüyor oyun 20fps kilitleniyor belli bi süre sonra düzeliyor 3-6 sn kadar. Driverları silip yükleme kararı aldım. amd driverı ile...
  12. aragonattt

FurMark'ın iyi sonuç vermesi kartı sağlıklı yapar mı?

Diyelim ki 2. el bir ekran kartı alacağız gittik kartın takılı olduğu sistemde furmarkı açtık testi gerçekleştirdik. Preset FHD modunda sabit bir fps verdi min:65 max:66 gibi dereceside makuldü bu kart sağlıklı mıdır veya oyunlarda bir problem yaratır mı?
  13. aragonattt

5700XT stok problemi

internette ne tek olarak ne de sistem içlerinde 5700xt stoğu kalmamış bu durum ne zaman düzelir bi bilgisi olan var mı? veya herhangi bir fikri. örnek olarak bence şu şu zaman gelir veya şu şu nedenden dolayı olmayabilir.
  14. aragonattt

5600 xt fp bir ürün mü???

Evet sorum da başlıktan belli alırsam R5 1600 af ile 8*2 3600 mhz ramle kullanıcam. 0ları ile 2. elleri arasında pek fiyat farkı yok gibi gözüküyor alırsam 0 mı 2. el mi alınmalı? Ve tabii ki almaya değer mi beni 3 sene götürsün istiyorum.
  15. aragonattt

İşlemci frekansları 5 GHz'i bulurken GPU frekansları neden 2-2.5 GHz civarlarında?

işlemcilerde 4ghz 5ghzler görülebilirken yeni nesil ekran kartılarında bile neden 2 2.5 ghzlerde kalınıyor ?
  16. aragonattt

ekran kartı sıcaklığı uv yapmadan düşürme

Asus expedition rx570 4gb aldım 2. el fan rpmi sabitlenmiyor zaten bi 2000 bi 4000 falan kafasına göre ama yüzde olarak msi afterburnerla sabitlesemde sabitlenmiyor. Neyse fan dönüşü yüzde 90larda ama ekran kartını resident evil 2 oynarken 89 derecenin altına çekemedim var mı tavsiyesi olan...
  17. aragonattt

Rpm ve fan hızı artıp azalması

Gpu Z de ekran kartı değerlerine bakıyorum Fan hızı sabit olsa bile Rpm sürekli ekstrem bir şekilde artıp azalıyor (2500den 1000e falan düşüyor) bunu stabilite etmem gerekir mi nasıl yaparım herhangi bir soruna yol açar mı?
  18. aragonattt

Kart temizlenirken çıkan siyah parça

Kartı temizlemeye ve macun yenilemeye götürdüm bugün 2. el aldım kartı 4 gün önce yaklaşık. İçinden siyah bi dikdörtgen denebilcek çizgi çizgi bir parça çıktı adam onu içine koydu tekrar ama o da ne olduğunu anlamadı. Geri getirdiğimde pcyi aldığım droplar arttı. Resident evil 2 oynuyorum 2 3...
  19. aragonattt

Furmark ekran gidiyor

Rx570 4 gb aldım 2. el furmark test sonucu için bazı arkadaşlar çok ısınıyor macun yenilet dediler. Bugün temizlettirip macun sürdürdüm. Eve geldiğimde bilgissayarı tekrar furmark testine sokmak istedim ama benchmark kısmına geçtiğinde ekran simsiyah oldu ve pcyi kapmaktan başka çarem kalmadı +...
  20. aragonattt

Gpu z grafiği 2. el kart

Rocket lig oynarken 1 2 kere bi oyun eridi arka arkaya gpu-z açıp oyunda baktım. oyun bitince de ehemn furmark açıp orda test yapıp sonuçlar normal mi ekran kartında sıkıntı varsa aldığım kişiye geri götürücem.
Top Bottom