Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

AMD Software Kurulum Sorunu

Benim programım bir süredir çalışmıyordu ve ben de silip tekrar yükledim. Fakat kurmak istediğimde program bana farklı bir sürüm kurmam gerektiğini söylüyor. Ama ben bu sürümden oldukça memnunum ve yeni bir sürüm kurmak istemiyorum. Bunu nasıl halledebilirim?
  2. CesarVialpando

SAPPHIRE RX 570 MAVİ NOKTA VE MOZAİK SORUNU

Büyük bir sorun var. Bu sorunu ilk kez geçen sene şubat mart aylarında yaşamaya başlamış ve sonrasında ekran kartını ve ne olur ne olmaz güç kaynağını da aldığım yer olan vatan bilgisayara götürmüştüm. 2 haftalık bir bekleyişin ardından bana her iki parçayı epey test ettiklerini ve bir sorun...
  3. CesarVialpando

Driver Güncellemesi Yapacağım Hangisini Seçmeliyim?

Soru yukarıda hangisini seçmeliyim ilk defa böyle bir şey gördüm kafam karıştı.
  4. CesarVialpando

Sizce Radeon Sürümünü Güncellemeli Miyim?

Merhabalar halihazırda 20.8.3 sürümünü kullanmaktayım ama bu sürümün oldukça eskidiğini farkettim. Sizce 21.6.1'e güncellemeli miyim? Başka önerdiğiniz bir sürümü de indirebilirim.
  5. CesarVialpando

Rx 570 İçin Downclock Nasıl Yapılır?

Merhabalar. İşlemcim yeni oyunlarda ekran kartımı besleyemiyor. Bu da fps droplara ve fps düşüşlerine neden oluyor. Ben de bu duruma artık dayanamadığımdan ekran kartıma downclock yapmaya karar verdim. Fakat nasıl yapacağım ile ilgili hiçbir şey yok kafamda. Bana yardım edebilecek bir Allah'ın...
  6. CesarVialpando

Rx 570 Ekran Kartı Driver Önerisi

Merhabalar dostlar adrenaline 20.8.3 kullanmaktayım. Adrenalin sürümümü yenilemeye karar verdim fakat hangi sürüme geçeceğim konusunda kararsız kaldım. Stabil ve hızlı bir driver sürümü önerirseniz on numara olur herkese iyi forumlar :)
  7. CesarVialpando

RX570 İÇİN DRIVER ÖNERİSİ

Merhaba sizce rx570 için en iyi driver sürümü hangisi şuan 20.9.1 kullanıyorum siz ne önerirsiniz 2019 veya 2020 sürüm farketmez önemli olan stabilite ve performans.
  8. CesarVialpando

RX 570 İki Farklı Çalışma Modu

Dostlar RX 570 ekran kartı kullanıcısıyım. Ekran kartı kutusunda böyle bir kağıt dikkatimi çekti. Görüldüğü üzere iki farklı mod var ve ben hangi modda kullandığımı bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ve size göre hangi mod oyun için daha iyidir şimdiden teşekkür ederim.
  9. CesarVialpando

RX 570 İÇİN DRIVER ÖNERİSİ

Arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi adrenalin 20.4.2 sürümünü kullanmaktayım ve daha yeni 20.10.1 güncellemesi geldi. Sizce sistemimi bu sürüme güncellemeli miyim ya da önerdiğiniz bir sürüm var mıdır? Fikirlerinize açığım şimdiden teşekkür ederim :)
  10. CesarVialpando

Sapphire rx 570 dual bios nedir?

Arkadaşlar merhaba bu ekran kartını yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama ilk defa gördüm ki optimized for computer ve optimizing for gaming diye iki tane bios ayarı varmış. Bilgisayarımın hangi modda çalıştığını nasıl öğrenebilirim ve bu modlar ne işe yarar aydınlatırsanız sevinirim :)
  11. CesarVialpando

SAPPHIRE RX570 8GB DUAL BIOS

Arkadaşlar Sapphire RX570 8GB ekran kartına sahibim fakat yeni öğrendim ki dual bios diye bir şey varmış. Optimized for Computer ve Optimized for Gaming diye iki seçenek. İnternetten de baktım ama bir şey bulamadım. Beni bir aydınlatır mısınız nedir bu iki mod ve hangi modda olduğunu nasıl...
  12. CesarVialpando

SAPPHIRE RX570 8GB DUAL BIOS

Arkadaşlar Sapphire RX570 8GB ekran kartına sahibim fakat yeni öğrendim ki dual bios diye bir şey varmış. Optimized for Computer ve Optimized for Gaming diye iki seçenek. İnternetten de baktım ama bir şey bulamadım. Beni bir aydınlatır mısınız nedir bu iki mod ve hangi modda olduğunu nasıl...
  13. CesarVialpando

SAPPHIRE RX570 8GB ÇİFT BIOS

14. CesarVialpando

RX 570 PULSE 8GB DRİVER GÜNCELLEMESİ

Arkadaşlar ben bu işlerden çok anlamam da yapmadan önce size sorayım dedim hangisine basıyım bir de fabrika ayarları diyor aşağıda onu yaparsak ne olur herkese iyi forumlar :)
Geri