Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

RTX 2060 --> 2080 Upgrade?

Arkadaşlar DA hazır sistem almıştım, i3 12100f - asus dual 2060 evo. Monitörüm 180hz, arada 240-280hz e geçmek istiyorum veya belki 2. ekran olarak 4K bir ekran da alabilirim, henüz kesin olmasa da sistemin valo-cs sabit 280+ hz almasını istiyorum. İşlemcim de ekran kartım da pek güçlü değil...
  2. Ricciardo

RTX 2060 için 12GB VRAM Fazla Mı?

Arkadaşlar bugün çıkan vatan sistemde 12gb vram li 2060 vardı, ben de 2060 o kadar vram işleyebilir mi merak ettim ve bir video buldum. video linki Fark pek açık görünmedi, sanki 6gb vramden fazlası bu karta en azından oyun için fazla gibi, yanılıyor muyum? Ayrıca bu vram farkı oyun dışında...
  3. Ricciardo

Yardım Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Apex Legends oyununda düşük/dengesiz fps alıyorum. Oyun içi tüm grafik ayarlarını en düşüğe almama rağmen fps bazen yüksekken bazen düşüyordu, droplar yiyordum. Msi afterburner ile gpu, cpu, ram kullanımları ve sıcaklıkları izledim. Ram darboğazım yok, gpu %99 lardayken dahi cpu %50 altında...
  4. Ricciardo

Nvidia Bizi Kandırdı! (Mı?)

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Nvidia yeni gelecek kartlarından birinde (doğru hatırlıyorsam RTX3060 idi) iki farklı üretim olacağını, minerlar için ayrı üretim olacağını ve oyuncular için olacak versiyonun miningde hashrate'ini yarıya indireceğini ve oyuncuların stok sorununa çare olacağını...
Top Bottom