Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

RX 580 8GB Satıp 1070Ti Almaya Değer mi?

Arkadaşlar 1.5 yıl garantisi duran, kutulu, faturalı, Samsung bellekleri olan 580 kartımı 5.5-6 bin liraya satmayı düşünüyorum. Karşılığında ise sahibinden de 4 bin liraya kapalı kutu sıfır GTX1070 Ti almayı düşünüyorum. Sizce bu yaptığım mantıklı mı? Kartımı satma zahmetine girip 1070ti almama...
  2. Nicksiz

Ekran Kartımı Satacak Olursam Kaç Para Eder?

https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-580-gts-xxx-edition-8gb-gaming-ekran-karti-rx-580p8dfd6-fiyati-45230/?gclid=Cj0KCQiA_qD_BRDiARIsANjZ2LAdPCbGP5aUr_fJNF9eySIDp8b0iSdKmJNwbHmxZL6acrrWyDfL4REaAtT7EALw_wcB Bu ekran kartına sahibim arkadaşlar. 7 aylık bir ürün. 17 ay garantisi devam...
  3. Nicksiz

RX 580 Ekran Kartıma 20.9.1 Güncellemesi Geldi Güncelliyimmi?

Arkadaşlar 20.9.1 Sürümünü Kullanan Var mı? Herhangi Bir Sıkıntısı, Sorunu Varmıdır? Şuan 20.7.1 Sürümünü Kullanıyorum Geçmeye Değermi? Teşekkürler..
  4. Nicksiz

Ekran Kartım Stres Testlerinde Desteklediği Boost Frekansa Ulaşamıyor.

Arkadaşlar RX 580 8 GB Ekran Kartını Kullanıyorum. Kartımın Desteklediği Boost Frekansı 1340 Mhz. Lakin Stres Testiği Yaptığım Zaman %100 Kullanımda Maksimum 1280 Mhz'e Kadar Çıkıyor. Lakin Buna Rağmen Skorlara Baktığım Zaman Diğer RX 580 Kartlardan da Aşağı Kalır Yanı Olmuyor. Performansı...
  5. Nicksiz

RGB Ekran Kartı Fanı Satılıyormudur( Harici Olarak)?

Dostlarım ekran kartımın fanları basit şekilde tak çıkar yöntemi var. Acaba internette harici olarak satılan ekran kartı fanları varmıdır? Varsa link atarmısınız? Teşekkürler...
  6. Nicksiz

AMD Sitesinde Bende Yüklü Olan Driver Sürümü Gözükmüyor Neden?

Arkadaşlar AMD nin sitesinde kendi ekran kartı modelimin driverlarına baktığım zaman şuanki kullandığım sürüm gözükmüyor, daha yeni bir sürüm gözüküyor. Bende 20.7.1 yüklü. Sitesinde 20.8.1 gözüküyor. Software'den driver güncelle dediğimde ise driver zaten güncel diyor. Güncelse niye sitesinde...
  7. Nicksiz

Ekran Kartı Kullanımı Oyunlarda %99 Gibi Yüksek Seviyelerde Olmak Zorundamıdır?

Dostlarım Valorantta Ekran Kartı Kullanımı En Fazla %60 Oluyor. Ama Diğer Oyunlarda( GTAV, Apex Legends) %99 Kullanım Oluyor. Yüksek Kullanım Yüzdesinin İyi Olduğunu Biliyorum. Valorantta Bu Kadar Az Kullanması Sıkıntımıdır? İlk İndirdiğimde Valorantta 200-230 FPS Alırken Geçenki Oyuna Gelen...
  8. Nicksiz

AMD Ekran Kartı Kullananlar, Oyun İçin Software Ayarlarını Paylaşabilirmi Bende Ayarlamak İstiyorum.

Dostlarım Software ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz? Daha önce ayar yapmıştım ama sonra sıfırladım, şimdi tekrar yapmak istiyorum. Oyun için güzel oldu dediğiniz ayarları atarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  9. Nicksiz

RX 580 8GB Kaç Yıl Daha Götürür?

Dostlarım RX 580 8gb Ekran Kartı En Fazla Kaç Yıl Daha Sıkıntı Çıkarmadan Güncel Oyunlarda vs. İdare Ettirir?
  10. Nicksiz

Ekran Kartı Sıcaklık Değerim

Dostlarım 1 ay önce topladığım sistemde ekran kartım XFX RX 580 8GB. Furmark testlerinde ve uzun süre yüksek grafikli oyun oynamalarımda sıcaklık değerlerim en fazla 82-83 dereceleri gördü. Sizce bu sıcaklık değeri nasıldır? Düşünceleriniz nelerdir? Not: Antalyanın göbeğinde yaşıyorum :D etraf...
  11. Nicksiz

RX 580 Ekran kartımda Furmark testte FPS çok düşük

Arkadaşlar yukarda yazdığım gibi kartım rx 580 8GB furmark teste soktuğum zaman maksimum 16 fps görüyor. Youtube da videolarını izlediğim de 40-70 arası fps alıyorlar. Yani burdaki dengesizlik neyden kaynaklanıyor canımı sıktı açıkçası. Yorumlarınızı bekliyorum :)
  12. Nicksiz

Öneri Ekran Kartı Marka Tavsiyesi

Arkadaşlar XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 Sapphire Pulsa AMD Radeon RX580 8GB 256Bit GDDR5 İki ekran kartıda aynı fakat biri XFX markası diğeri ise Sapphire markası. Hangisi daha iyidir, veyahut bir farkları yokmudur, XFX almayı düşünüyorum hatamı yapmış olurum? Bilgi ve akıl verirseniz...
Top Bottom