Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Direct X10 ile X11 Arasındaki Performans Farkı

Arkadaşlar GTA5 için performans ayarları yapmaya çalışırken aklıma şöyle bir soru oturdu. Directx 10 kullanın diyorlar genelde. Bende bir şey öğrenmek istedim. Direct X10 ile X11 arasındaki farklar neler? Direct X11 daha yeni bir teknoloji olduğu için 10'a göre, daha performanslı ve stabil...
  2. lerensavasl

Düşük FPS Sorunu

Merhabalar. Benim CS:GO oynarken, gözle görebildiğim bariz bir FPS düşüklüğü problemi ortaya çıktı. İmzadaki bilgisayara sahibim. Yapabileceğim en low ayarları yapıyorum, fps arttırma videolarındaki tüm uygulamaları yapıyorum ve 1400x1050 çözünürlükte oynuyorum. Ancak Abdullah abi linkini...
  3. lerensavasl

Geforce Experiance AMD Ekran Kartlarında Kullanılır mı?

Başlıktan çok belli arkadaşlar. Geforce Experiance'nin çok faydalı olduğunu söyleyip duruyorlar. Bunu bende deneyimlemek istiyorum. Ancak ekran kartım AMD Radeon 530. İndirsem, kullanabilir miyim? İşime yarar mı?
  4. lerensavasl

Catalyst Control Center

Merhabalar. Catalyst Control Center ile Radeon Adrenalin farklı şeyler mi? 2 farklı driver mı?
  5. lerensavasl

Bilgisayarım İşlemcinin Ekran Kartını Kullanıyor

Merhabalar. Benim bilgisayarımda Radeon 530 ile İntel HD Graphics 620 ekran kartları bulunuyor. Sanıyorum ki oyunlarda falan İntel ekran kartını kullanıyor oyunlarım. Bu konuya da şurdan vardım, NVIDIA ekran kartlarının sürücülerinde ekran parlaklığını, sıcaklığını, ton renklerini...
Geri