Arama sonuçları: *

1. M

3000₺ ye ekran kartı önerisi

Merhabalar sistemime uygun 2.el kart almak istiyorum bütçem 3000₺ yorumlarınızı nedenleriyle bekliyorum teşekkürler Sistemim: 3600x 16gb 3600mhz ram a520tuf 700w psu
  2. M

Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba; Sistemim için ikinci el ekran kartı almak istiyorum. Şuan 2500-3000₺ civarı bütçem var. Bu bütçeye uygun ve sistem özelliklerime uygun ekran kartı önerilerinizi merakla bekliyorum. Tercihen minimum 6-8GB VRAM bir model düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim...
  3. M

BU EKRAN KARTININ NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MIDIR?

Elimde böyle bir ekran kartı var. Etiketleri yırtılmış ve şuan sistemim olmadığı için takıp çipsetine vs bakamıyorum. Aramızdan kullanan ya da bilen var mıdır? Fotoğraf boyutu yüksek olduğundan link bırakıyorum.. https://resimyukle.io/g/uz6Rhq7HaU
  4. M

Vga dönüştürücü

Arkadaşlar benim monitörüm eski 1440x900 bir monitör ve sadece vga çıkışı mevcut. Ekran kartım rx580. Hdmi dvi ve display port çıkışları bulunuyor. Sizce hangisinden vga ya dönüştüren aparattan alayım. Bir fark olur mu?
  5. M

Sapphire vs Gigabyte

Ekran kartı alacağım fiyat mühim değil önemli olan soğutması ve performansı iyi olan hangisidir? Gigabyte gaming RX 580 4gb Sapphire nitro+ 580 4gb
  6. M

İkinci el ekran kartı önerisi

800-1000tl arası ikinci el ekran kartı tavsiyeleriniz nelerdir? B450m s2h 2x8 16gb 3000mhz ram 1600 af
Geri