Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım asus tuf 1650 yenilenen sürümmü yoksa değilmi

https://www.itopya.com/asus-tuf-geforce-gtx-1650-p-oc-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ bu kart yenilenen sürümmü değilmi alacağımız hazır sistemde bulunuyor
  2. marilyn

Çözüldü✓ ekran kartı aynı olmasına rağmen neden pinleri farklı

stok hali 8+6 iken xfx e baktığımızda 8+8 bunun nedeni ne merak ettim 1616090183 bu da xfx
  3. marilyn

Yardım bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor

güncelledim ve yeni yazılımı yükledim ama bu kanser hata ile karşılaştım yardım ekran akrtım rx 570 1604952958 yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
  4. marilyn

Yardım ekran kartı yazılımını sildiğimde ekran tümden gidermi

ekran kartını ddu ile sildiğimde ekran tümden gidermi laptopda intelin grafik işlemcisini kullanıyordu bu durumda ekran kartı yazılımı yok nasıl ekran gelecek teşekkürler
  5. marilyn

Yardım Rx570 ekran kartı çipset arızası gibi

Ekran kartı çipset arızası gibi bi sıkıntı yaşatıyor coil whine sorunu var üstüne başka sıkıntı çıkarırsa deliririm sadece pubg mobile oynarken Not: o kadar sistem topluyorsun mobilmi oynanır demeyin arkadaşlarımla oynıyacak başka oyunum pek yok csgo falan var Oynarken birden ekran böyle...
  6. marilyn

Yardım Rx570 coil whine (20karakter)

Coil whine olduğundan tam emin değilim ekran kartı istediğim fps değerlerini veriyor ama yükte bi cızırtı geliyor cız cız coz diye oyunda menülere göre bu ses artıp azalıyor fazla rahatsız etmiyor ama bu coil whine mi yoksa başka bir durummu
  7. marilyn

Yardım Dönüştürücü ekran kartıma uyuyormu

Dvi to vga sönüştürücü aldım şurada 4 tane daha girecek yer var ama ekran kartında yok uyuyormu uymuyormu paketten çıkarmıyacağım uymuyorsa iade için 1601479011 Konu yerini bulamadım k.b
Top Bottom