Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Yardım RTX 3070 Oyunda ekran gidiyor

Birçok sebebi olabilir bilmiyorum konu açmaktan bıktım lütfen yardım edin Boştayken 40 dereceyi geçmiyor kasa yeni temizlettirildi 6 aydır sorunum devam ediyor aldığımdan beri ara ara oluyor bazen hiç olmuyor tüm driverlar güncel termal macun bu hafta yenilendi sorunumu anlatmak için video...
  2. Bol Tereyağlı İskender

Yardım ASUS Dual RTX 3070 Oyunda Ekran Gitme Sorunu

Kasım ayında toplattırdığım 3070li bilgisayarımda 5 aydır devam etmekte olan sorunu var, oyun ortasında veya oyunda değilken aniden ekran gidiyor bazen ses devam ediyor capslock yanıp sönüyor ama bazen direk gittiğinde ses de gelmiyor klavye de çalışmıyor, monitörü bu yüzden 2 kez servise...
  3. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Rtx 3070 Arızalı olabilir mi

Asus Dual 3070 ekran kartımla birlikte yepyeni tertemiz sıfır bir bilgisayar toplattım ve satın aldım, psu : CoolerMaster 750W 80+Bronze Driverların hepsi kurulu ve güncel, sorunum çok büyük: herhangi bir oyuna giriyorum 5 dakika da olabiliyor maks 30dakika içinde monitördeki ekran gidiyor...
  4. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Ekran kartımın fanları dönmüyor

Arkadaşlar kasadaki diğer tüm fanlar dönüyor fakat ekran kartımın fanları dönmüyor, oyuna girdikten 5 - 10 - 30 dakika sonrasında monitördeki ekran gidiyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor sorunumu çözene tavuk döner ısmarlarım lütfen yardım edin...
  5. Bol Tereyağlı İskender

3070 Yerli Fiyat Tahminleri

Bugün Donanım Arşivi kanalını 3070 incelemesini yayınlayacak. Fiyat Tahmin Anketi.
Top Bottom