Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Rtx 2060 Uv Etki Etmeme Sorunu

Rtx 2060 kartına yaptığım uv ayarları baya etki ediyordu fakat son zamanlarda yine yaptığım uv ayarı bu sefer çok etkilememeye başladı ve sıcaklıklar 80'i buldu Tavsiye ettiğiniz bir uv ayarı var mı (en son 750mv - 1650 denedim)
  2. rainbowgamer

Ekran kartı sıcaklığı sabitlendi

Ekran kartı sıcaklığı 48 50 arası oyunlarda da artmıyor böyle sabit kaldı. Kart etkisini gösteremiyor,afterburner üzerinden bir şey yapılabilir mi ?
  3. rainbowgamer

Msi afterburner indirdikten sonra fps düşüşü

Arkadaşım dün Msi Afterburner indirdi ve fps değerleri 30-40 arası düşüş yaşadı ve ekran kartı sıcaklığı 48'de sabit kaldı yukarı çıkmıyor.Silip yükledik fakat olmadı ne yapabiliriz ?
  4. rainbowgamer

Friday The 13th Ekran kartı sıcaklık sorunu

Arkadaşlar ekran kartı sıcaklığını uv ile 70 altında alırım değerleri hep fakat friday the 13th oyununda 72 73 oluyor.Bence oyunda bi sıkıntı var ? (Witcher 3 ultra=66 derece)
  5. rainbowgamer

3060Ti tanıtıldı düşünceleriniz ?

Arkadaşlar 3060ti kartı tanıtıldı düşünceleriniz ve performans düşünceleriniz neler ?
  6. rainbowgamer

i7 8700 işlemciye ekran kartı

i7 8700 işlemcili bir sistem var içinde GTX 1070 var.6 bin Tl bütçe var bu bütçeye ve bu işlemciye uyabilcek en iyi ekran kartı hangisi ?
  7. rainbowgamer

Boşta ekran kartı fanı dönmesi

Ekran kartı fanım boşta bile dönüyor.Fan ayarını nasıl yapmam lazım dönememesi için ?
  8. rainbowgamer

Rtx 2060 Uv yapmak isteyenler yapabilir.

RTX 2060 Tek Fanlı modeli vardı oyunlarda 83dereceyi görüyordum ultra ayarlarda fakat bir arkadaşın yardımı sayesinde bende uv denedim yaptım çabaladım. 1650mhz-750Vm ayarladım ve limitledim 83derece çalışan oyun şuan 68derece umarım yardımcı olmuşumdur.
  9. rainbowgamer

Kasanın konumu ne kadar sıcaklığa etki eder ?

Arkadaşlar kasanın yerde olması ile yukarıda olması kaç derece farkettirir ? Önemi ne kadar?
  10. rainbowgamer

RTX 2060 UV Ayarları

Arkadaşlar RTX 2060 ekran kartına UV yapan varsa bana fotoğrafını atabilrmi undervolt ayarlarını çünkü bende aynı ekran kartına sahibim.
  11. rainbowgamer

Ekran kartı fanı boştayken dönüyor

RTX 2060 ekran kartım var tek fanlı model olanından ve sistem boştayken fanı dönüyor normal mi?
  12. rainbowgamer

Furmark Testi nedir ?

RTX 2060 ekran kartıma furmark testi yapacağımda acaba bu test sıcaklığımı gösteriyor ve kaç derece olması lazım?
  13. rainbowgamer

RTX 2060 80 Derece Oluyor

Arkadaşlar Asus RTX 2060 Phoenix modeli ekran kartım var.Yazları 80dereceyi rahat görüyor hele Witcher 3'te ve kasam XIGMATEK GLARE 7A önden hava çekemiyor ve sıcak biryerde yaşıyorum bu 3 duruma rağmen ekran kartımı soğutmamın herhangi bir yolu olamaz mı?(Camları söküp baktım ama 5 6 derece...
  14. rainbowgamer

RTX 2060 için En iyi Undervoltage Profili

Arkadaşlar yaşadığım yer ve kasamın hava akışı yüzünden ekran kartım bir hayli ısınmaktadır.Bu şartlara rağmen 80-83 dereceleri görmem aslında normal fakat ben sıcaklığı düşürmek için undervoltage yapmak istiyorum.Aradığım UV profilinide tam bulamıyorum ne kadar düşüreceğimi mesela -RTX 2060...
Top Bottom