Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Sistemi yükseltmek için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar imzadaki sistemi yükseltmek istiyorum. Özellikle GTA çıkmaya yaklaştığı için garanti oynayabileceğim bir sistem haline getirmek istiyorum. Rx6800Xt bu sisteme nasıl olur veya önerileriniz neler?
  2. Yigkikt

Öneri Ekran kartı yükseltme?

Selam arkadaşlar imzadaki sistemde kullandığım ekran kartımı ikinci elden 3500-4000 gibi bir fiyata satıp üzerine de bir miktar ekleme yapmayı düşünüyorum ileriye dönük olarak tavsiye verecek olsanız ne olurdu acaba? İntel arc750 çok ilgimi çekmişti fakat fiyatı 5500 bandında şuan gereksiz...
  3. Yigkikt

Ekran kartı kullanımı %0 oluyor

arkadaşlar sabah watch dogs 2 oynarken crash yedim oyunla alakalı olduğunu düşündüm şimdi de pubg oynarken gayet normal bir biçimde 170-150 fps arasında devam ediyordum ekran kartı sıcaklığım 79 derecelerdeydi bir anda oyun olduğu gibi dondu ve 2 dakika öyle kaldıktan sonra kapandı bu sırada da...
  4. Yigkikt

Ekran kartı mı bozuk ?

selamlar normal bi bicimde gtx 1660s ekran kartımı kullanıyor güncellemelerini yapıyordum fakat son zamanlarda pcyi kullanırken sürekli f5 basarız ekran kendini yeniler ya onun gibi bi biçime girdi sürekli ekran gözle görülür şekilde hafif kararıp hızlıca düzeliyor sorunun dönüştürücüden...
  5. Yigkikt

Ekran kartı ısısı normal mi ?

Selamlar Gtx1660 super ekran kartım dying lightda 79 dereceyi görüyor bu ısı bir problem oluşturur mu ?
  6. Yigkikt

ekran kartım üstündeki plakaya temas ediyor

arkadaslar ekran kartım ethernet kablosunu bağladığımız port ile dip dibe duruyor normal mi anlam veremedim
  7. Yigkikt

Yardım kasam geldi ekran kartını taktım ama bi kablo daha var

yeni pcm geldi fotoğraflardaki gibi taktım 2 kablo daha var fakat ekran kartında başka soket yok sanırım yanlış bir şey mi yapıyorum
Top Bottom