Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

2. El aldığım ekran kartı ve sorunları sizce iade etmeli miyim ?

2. El olarak 1 hafta test garantili Asus Dual RX 5700 aldım. Kartı bayağı ucuza aldım (3750 TL). Aldığım adam bana kartın bakımlarını yaptığını ve HDMI portunun çalışmadığını söyledi. Benim için pek sorun değildi bunlar. Bana attığı videoda kartın soldaki fanı sağdakine göre yavaş dönüyor...
  2. RGB Delisi

Yardım Ekran kartı üstündeki 4 vida’yı nereden bulabilirim ?

Şu ekran kartında gpu üstünde 4 vida var. 1’i kayıp. Arkadaş macun yenilirken kaybetmiş. Nereden bulabiliriz ?
  3. RGB Delisi

Palit Gamerock RTX 3080 Hotspot 105 derece fan 100

Sarı site üzerinden Param güvende ilePalit Gamerock 3080 aldım. (8500TL) Güncel sürücüleri yükledim ve stres testinden şu sonuçları aldım. Furmark 2560x1440 0x test sonucu 1 dakika Gpu kullanım 99 Gpu power* 44 Gpu sıcaklık 74 Gpu fan* 100 Gpu hotspot* 105 Gpu memory sıcaklık 62 Değerler böyle...
  4. RGB Delisi

Palit 3060 6000TL tekllif geldi satayım mı ?

Palit Dual Rtx 3060’ı kullanıyorum. 21 ay garantisi var. 7k ilan koydum. 6k isteyen var. 6000 elden veririm dedim cevap bekliyorum. Link aşağıda tavsiyeleriniz neler...
  5. RGB Delisi

Ekran kartı Sarı Pinlerinin Bir tanesi Kırık

Fotoğraf altta. Sadece bir tanesi kırık. Temizlik Yaparken Fark ettim. Sıkıntı yaratır mı?
  6. RGB Delisi

Palit Rtx3060 Dual ekran kartı Isınma sorunu.

Palit Rtx3060 Dual ekran kartım. oyunda yükte (2k) 80 dereceyi geçiyor (oc yapılmamış hali.). en son 84 dereceyi gördüm. İnternetten araştırdım ve kartların testlerinde sıcaklıkların70 lerde olduğunu gördüm. test videoları altta. sizce sorun nedir. 84 dereceyi gördüm. Videonun açıklama...
  7. RGB Delisi

Yardım Palit RTX 3060 Dual OC ekran kartı Overclock sonrası sürücü çökmeleri

Palit RTX 3060 Dual OC Ekran kartıma Oc yaptım. anacak oc sonrası Ne zaman bir oyuna girersem hep Sürücü çöküyor. Driverları sildim baştan yükledim, eski bir driver yükledim ama nafile. OC sonrası Furmarkta 30 dakika test yaptım ama hiç bir sorun çıkmadı. sıcaklıklar ise 80 den 82 oldu. AVG fps...
  8. RGB Delisi

Rtx 3060 Günde 12 saat mining yapılır mı ?

Merhabalar. Aklımda bir soru var. Bne günde 12 saat PC kullanırım. genelde oyun oynarım. günümün 12 saati PC kapalı oluyor.Bende bu 12 saat süre boyunca mining yapsam mı diye düşünüyorum. Şu anda Ekran kartım OCl li. OC siz 80 dereceydi. şu an en fazla 82 derece oluyor. uv ile 78 dereceye...
  9. RGB Delisi

Valorant RTX 3060 Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Ekran kartıma OC yaptım. furmark vs yaptım. @cfranko hocamla stabil bir oc yaptık. ama valorant girince hep bu hatayı veriyor çözümü nedir. OC ile alaksı var mıdır ?
  10. RGB Delisi

Yardım Palit RTX 3060 Dual OC Ekran kartı UV+OC Yapımı

Başlıkta belirttiğim gibi @Metshi
  11. RGB Delisi

Palit RTX 3060 Dual OC 78-82 Derecede Çalışıyor.

Dediğim gibi sizce sıcaklık değerleri fazla mı ? CP 2077 ve Gta 5 gibi oyunlarda 80'i zorluyor hatta yeri geliyor 82 oluyor. kasam GameGaraj Aquarius 5a.
Geri