Arama sonuçları: *

1. Ali_

Ekran kartı boşta 52 derece.

Arkadaşlar havalar ısındığından dolayı ekraqn kartının sıcaklığının bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim. normalde kışın boşta 30 derece oluyordu. sizin yaşadığınız ilin sıcaklığı ve gpunun sıcvaklığı nedir. bizim bura 34 derece.
  2. Ali_

Ekran kartım ne kadar eder?

meraktan soruyorum sadece, kart imzamda.1yıldan fazlagaranti var kutu duruyor.
  3. Ali_

furmark test sonuçlarım nasıl?

testi 15 dakika yaptım ayarları 1920x1080 msaa0 sonuçlar nasıl kart asus rog strix rx 570 8 gb kart 8 aylık başka yapmamı önerdiğiniz ayarlar varmı test için? edit: yardımcı olacak yokmu?
  4. Ali_

Ekran kartı tam yükte 76 C°

Ekran kartı rog strix rx570 8 gb Tam yükte gpu fanları 1700 iken 76 dereceydi nasıl sizce? Ben rog strixi daha serin sanıyordum.
  5. Ali_

Asus rog strix radeon rx570 8gb 8g oc ekran kartı nividianın hangi kartına denk?

Asus rog strix radeon rx 570 8gb 8g oc ekran kartı nividianın hangi ekran kartına denk?
  6. Ali_

Ekran kartım bozuk ? Yardım

Ekran kartımın fan ayarı otomatikte iken sıcaklık kaç olursa olsun 1300 rpm in üstüne çıkmıyor msi afterburnerden kendi elimle yükseltmek zorunda kalıyorum bir süredir arada böyle oluyordu msi after burnerden fan ayarını manuel yapıp sonra tekrar otomatik yapınca düzeliyor idi artık manuel...
Top Bottom