Arama sonuçları: *

1. variares d d

GIGABYTE AORUS rtx 3080 ekran karti icin termal ped onerisi

baslikda belirttigim ekran kartini kullanuyorum termal pad onerisi ve link atabilecek varmi
  2. variares d d

RTX Ekran Kartı Isınma Sorunu

Merhaba arkadaşlar Gigabyte rtx 3080 ekran kartım var . Genellikle Steam pubg oynuyorum ve ekran kartım çok ısınıyor 85 dereceleri görüyor kasanın ön camı açık yan camı acık yazın ebde klima hiç kapanmadan çalıştı içersi buz gibi olurdu ama her zaman çok ısınıyor termal macun 6 ay kadar önce...
  3. variares d d

3080 ekran kartım çok ısınıyor

Gigabyte rtx 3080 ekran kartım var . Boş da ike 40-43 derece arası ama pubg ye girdiğimde 80 dereceden aşağıya düşmüyor. Termal macun değiştireli 6 ya olmuştur ya olmamıştır. Kasa fanlarım bios tan ayarladım son hızda çalışıyor yan cam açık olduğu halde böyle evimde klima çalışıyor içerde...
  4. variares d d

Gigabyte control center uygulama içi güncelleme hatası

Uygulama içinde güncelleme var yapmak istiyorum ama bu hatayı veriyor. Şuan ekran kartı lcd ekran'ına gif yuklicem ama o secenek yok. Bu güncellemeyi yüklemem gerekiyor galiba bu hatadan nasıl kurtulurum
  5. variares d d

Gigabyte control center bozuldu

Ekran kartım gigabyte rtx 3080 xtreme Kartta LCD ekran Var . Ve gif eklemek istiyorum . Gigabyte control center yükledim ve resimdi gözüktüğü üzere ldc ekran sekmesi 1 kere gözüktü uygulama hata verdi bilgisayarı yeniden başlattım ve lcd ekran sekmesi kayboldu. Gif ekleyemiyorum yardımcı olun...
  6. variares d d

nvdia 2060 ekran kart sorunu

belirttiğim gibi rtx 2060 rog strıx ekran kartım var 1 aydır pubg oyununu kapatıyor wın 11 den 10 a gectım hala boyle arkdaslar verdıgı hata : video frıver crashed and was rest . make sure your video drivers . are up to date. exiting ...
  7. variares d d

asus rtx 2060 kart ile forza 5 drop

2060 kartım ile forza 5 de fps drop yıyorum bazen oyun oynanmıcak hale gelıyor ekran kartım forza 5 için çok mu yetersiz arkadaşlar
  8. variares d d

asus rog strix 1070 alınır mı

6750 tl ye asus rog strx 1070 3 fanlı buldum kutusu faturası yokmuş uzaktan furmark test yaptırdım kasanın camı acık 54 derece oldu sıcaklıgı bu normal cam kapaklı olsa 60-65 olur ama bozulur mu ne dersınız ortalama 5 yıllık kart yanii düşünceleriniz nelerdir
  9. variares d d

Gigabayte Markası Hakkında Düşünceleriniz

Herkese Merhaba 6500 Tl Ye Gigabayte 1660 OC Modelini Alıcam . Gigabayte Markası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Fikirlerinizi Belirtirmisiniz . ( MSİ kadar İyi Bir Marka Mıdır yani merakım odur )
  10. variares d d

asus rtx 2060 fps düşük

arkadaşlar benim kartım sapphire rx590 s.e. modelıydı arkdaşım benım kartımı kullan ben askere gitcem dedi verdi . bugün asus rtx 2060 3 fanlı modelini aldım geldim csgo da düşük fps veriyor 130 falan bazen 180e cıkıyor amd kartla daha coktu 230 300 fps alıyodum bazı yerlerde 180 fps e...
  11. variares d d

ekran kartımın sıcaklığı kendine zarar verir mi ?

oncelıkle merhaba . ekran kartım sapphire rx590 nitro ekran kartım kasama dikey takılı ekran kartımın sıcaklığı direk cama vuruyor bu sıcaklık geri ekran kartına yansıyor bu bir sıkıntı yaratır mı ilerliyen zamanlarda
  12. variares d d

Ekran kartı takası yardımcı olun lütfen

merhaba şuan sapphire rx 590 nitro+ speciel edition 8gb kullanıyorum bu karttan artık bıktım , asus 1070 turbo 8gb tek fanlı uzun kart olan modeli ile takas etcem sizce mantıklı mı pişman olur muyum fikirlerinizi almak istiyorum alacğım ekran karıtnın linki ...
  13. variares d d

etherum kazmak için tek ekran akrtı yeterli mi

arkadaşlar ekran kartım sapphire rx 590 nitro + S.E 8GB amd ayarından güç tüketimini 110 wat a kadar düşürdüm şuan 28 mh/s lık kazım yapıyor ethereum da ne kadar kazınca ücret alırım kaç gunde ucret alacak kadar kazım yaparım bide elektirik masrafımı çıkartır mı aldıgım ucret yani zarar mı...
  14. variares d d

Aliexpress'ten Ekran Kartı Dik Tutucu Aldım

Arkadaşlar Aliexpers den kupon ve 22 tl odeyip ekran kartını dik takma kablosu diyim onu aldım bugün geldi 16 tl de vergi verdim 38 tl ye maal ettim suanlik hiçbir sıkıntısı yoktur gayet iyi bilin istedim
  15. variares d d

Ekran kartı uzatma kablosu

Arkadaşlar aliexpers den kupon kullanarak 22 tl odedim bunu satın aldım sizce nasıldır görüntü kalitesi aynidir demi fps düşüşü 3-5 olarak biliyorum bilgilerinizi aktarirsaniz sevinirim linki : TRY 99.28 28%OFF | Yüksek hızlı PCIExpress 16x yükseltici genişletici kart adaptörü esnek kablo...
  16. variares d d

Ekran Kartı Bir Anda Donuyor

Oyun Oynarken Bir Anda Böyle Donuyor 5-10 saniye sonra pc reset atıyor veya kapanıyor sıcaklık dan dolayı fanları %80 de Çalışıtırıyorum Ama Yinede Donup Kapanıyor işlemci ryzen 7 2700x Sapphire RX 590 nitro+ 8gb ekran kartım sorun Nedir bilen varmı @Abdullah Hacıgül abi yardımcı olur musun ?
  17. variares d d

Ekran Kartı Çok Isınıyor

arkadaşlar oncelikle S.A ekran akrtım sapphire rx 590 nitro+ S.E 8GB ekran kartım ETS 2 OYUNUNDA BILE 73 DERECE steam pubg den bahsetmıyorum bıle bılgısyar pubg de kendını kapatıyor tamam amd ekran kartları ısınıyor ama hıcbır ekran akrtında ısınmadan ddolayı kendını kapatmasını gormedım 1...
  18. variares d d

EKRAN AKRTI ÇOK ISINIYOR

selam arkadaşlar ekran akrtım sapphire rx 590 nitro +special edition bu kartı kullanan arkadaşlar var mı varsa kartınız çok ısınıyor mu steam pubg de bazen veya genelde 80*85 dereceleri görüp pc kendını kapatıyor nedeni ne olabılır ben mecburen msi afturburner programı ıle fanları manuel olarak...
  19. variares d d

Ekran Kartım Çok Isınıyor

Selamlar arkadaşlar Ekran kartım SAPPHİRE RX 590 NİTRO + SPECİAL EDİTİON 'dur . 8 aylık cihazdır . Öncelikle MSİ AFTERBURNER PROGRAMI İLE FANLARI SON HIZI OLAN %100 E Çekiyorum Steam Pubg Giriyorum Lobide Bile 70 - 75 Derece Oluyor . Bu Normalmidir VE Aynı Kartı Kullanan Arkadaşlarım Sizdede...
Top Bottom